Starfield Live Action videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 23.08.2023 - 01:19
Gamescom açılış sunumunda yer alan yapımlardan biri olan Starfield, Live Action videosu ile adeta oyun çıkmadan önce bizi uzaya götürdü.

Şu sıralar oyun dünyasının gözü kulağı Starfield'de diyebiliriz. 7 Eylül'de çıkacak olan oyun Premium alan oyuncular için 1 Eylül'de kapılarını açacak. Bizim bir süredir oynama şansına eriştiğimiz oyunun inceleme ambargosu ise 31 Ağustos'ta bitiyor.

Geçtiğimiz saatlerde düzenlenen Gamescom açılış sunumunda ise Starfield Live Action videosu yayınladı. Yayınlanan bu video ve detaylar şu şekilde;

Starfield Live Action videosu yayınlandı

Elton John'un “Rocket Man” parçasının büyüleyici bir orkestral versiyonunun eşlik ettiği Starfield Live Action fragmanı, oyunun atmosferini şimdiden karşımıza çıkarıyor.

Starfield, The Elder Scrolls V: Skyrim ve Fallout 4'ün ödüllü geliştiricileri Bethesda Game Studios'un 25 yılın ardından oluşturduğu ilk yeni evren. Yıldızların arasında geçen bu yeni nesil rol yapma oyununda istediğin karakteri oluştur ve eşi görülmemiş bir özgürlükle keşfe çıkarak insanlığın en büyük gizemine cevap aradığın destansı bir yolculuğa koyul.    

Starfield, 6 Eylül'de Xbox Series X|S ve PC'de oynanabilir. Oyuncular şimdi ön sipariş verebilir veya Game Pass ile ilk gün oyuna erişebilir. Premium veya Constellation Edition için ön sipariş veren oyuncular, sipariş tarihine bağlı olarak ve olası kesintiler ile saat dilimi farkları çerçevesinde beş güne kadar erken erişim hakkı elde eder. Ek oyun içeriklerini burada yer alan medya portalımızda bulabilirsin. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 16:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2023 14:25
hiçbişe izlemiyom valla eylül 6 dedi mi açıp oynayacam
Kalan Karakter: 300 Gönder
Starfield Live Action videosu
İlginizi Çekebilir