State of Decay 2 ücretsiz güncellemesi Juggernaut Edition

Berat Darıcı 15.02.2020 - 12:58
Zombi hayatta kalma oyunu State of Decay 2 için ücretsiz dev güncelleme geliyor. Yeni bir haritanın oyuna ekleneceği Güncellemenin adı "Juggernaut Edition".

Undead Labs tarafından Unreal Engine 4 oyun motoru kullanılarak geliştirilen üçüncü şahıs zombi hayatta kalma oyunu State of Decay 2 için ücretsiz büyük bir güncelleme geliyor. Microsoft Studios yayınlanan oyun için gelecek güncelleme  “Juggernaut Edition” olarak isimlendirilmiş. Oyun şimdiye kadar Windows 10 mağazası ve Xbox Game Pass'e özeldi. Grafik ve seslerin elden geçirildiğini güncelleme ile beraber oyun Steam kullanıcıları içinde satışa çıkacak.

Oyunun yaşam kalitesinden tutun koşu hızlarından dövüş geliştirmelerine kadar pek çok yenilik bu güncelleme ile oyuna dahil oluyor. Juggernaut Edition, oyunun bu zamana kadar yayınlanmış 3 eklenti paketini de ücretsiz hale getiriyor. DLC'si Heartland'di de ücretsiz hale getiriyor. Bunlar, Independence Pack, Daybreak Pack, ve State of Decay 2: Heartland.

State of Decay 2 ücretsiz güncellemesi Juggernaut Edition

State of Decay 2 ücretsiz güncellemesi ile beraber yeni harita da geliyor

Yeni bir haritanın da oyuna dahil edileceği güncelleme sisli hava efektleri, yeni değişkenler ve yeni silahları bünyesinde barındırıyor.  Undead Labs, birkaç ekran görüntüsü dışında yeni harita hakkında bilgi vermedi. Muhtemelen konuyla alakalı ilerleyen zamanlarda yeni bilgiler vereceklerdir. Güncelleme ile beraber oyundan daha fazla FPS alacağınızı da eklemek isterim. Daha aydınlatma ve yaprak optimizasyonu da mevcut.

Undead Labs'ın ürün lideri Henry Goffin “State of Decay 2'de yaptığımız en büyük hata oyunu oyunculara açıklayamamak oldu. Oyuncular State of decay 2'yi çözmekte zorlandılar ve nasıl oynanması gerektiğini kavramaları zaman alıyordu.” dedi. Oyunun eğitici kısımlarını yetersiz bulan firma, bunun üzerine odaklanmış. Özellikle oyunun açık dünyasına dahil olduktan sonra oyuncuların oyundan kopma durumunu bu güncellemeyle çözümlemeyi hedeflemişler.

Güncelleme ile beraber oyundaki topluluk yönetimi, kullanıcı arayüzü iyileştirmeleriyle biraz daha iyi hale getiriliyor. Topluluğun içinde bulunduğu sıkıntılara göre oyunun işleyişi de değişecek. Oyuncular bu şekilde sıkıntıları daha kolay tespit edebilecekler.

State of Decay 2'nin ücretsiz güncellemesi Juggernaut Edition 13 Mart tarihinde yayınlanacak. Oyuna sahip herkes bu güncellemeden faydalanabilecek. Sizce bu güncelleme oyunun toparlanması için yeterli olacak mıdır?

Güncelleme için paylaşılan oynanış videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Marvel's Avengers için yeni video ön sipariş detayları

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 01:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2020 13:52
Guzel oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.02.2020 21:36
Abi dying light dead island the walking dead state of decay paha biçilemez oyunlar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.02.2020 10:36
Yeah
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.02.2020 17:44
STEAM'E ne zaman geliyor? Bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
State of Decay 2 ücretsiz güncellemesi Juggernaut Edition
İlginizi Çekebilir