State of Decay 3, Xbox Showcase'de Görünebilir

Tunay Şahin 5.04.2024 - 15:57
State of Decay 3, Haziran ayındaki Xbox Showcase etkinliğinde gösterilebilir. Serinin üçüncü oyunu hakkında yeni detayların paylaşılması bekleniyor.

State of Decay 3, zombi aksiyon-macera ve hayatta kalma oyunu serisinin merakla beklenen üçüncü bölümü, Haziran ayında Xbox Showcase etkinliğinde tanıtılabilir. WindowsCentral'dan Jez Corden'in Twitter üzerinden yaptığı paylaşım, oyunun Haziran ayındaki Xbox etkinliğinde gösterilebileceğine işaret ediyor. Corden, Gears 6 için duyduğu heyecanı dile getirirken, state kelimesi üzerinden yaptığı kelime oyunuyla, State of Decay 3'ü kastettiğini varsaymasına yol açtı.

State of Decay 3, Xbox Showcase'de Ortaya Çıkabilir

2020'deki Xbox Showcase'de ilk kez duyurulmasından bu yana State of Decay 3 hakkında çok fazla detay verilmemiş olsa da, XboxEra podcast'inde Phil Spencer'ın serinin üçüncü oyunu hakkındaki heyecanını dile getirmesi, oyuna dair beklentileri artırıyor. Spencer, serinin gelişimini ve ekip tarafından yapılacak ilerlemelere olan inancını belirtirken, State of Decay serisinin birinci oyunundan itibaren gösterdiği evrimi takdirle karşılıyor. Serinin son oyununda işbirliğine dayalı oyunları ve kaynak sağlama elementlerini özellikle sevdiğini belirtiyor.

State of Decay 3, Xbox Showcase'de Ortaya Çıkabilir

Şimdiye kadar sadece dramatik bir fragman ile sınırlı kalan State of Decay 3 hakkında, Corden'ın bahsettiği güncellemenin nihayet bazı oynanış detaylarını içerebileceği düşünülürken, oyunun 2027'de piyasaya sürülebileceğine dair söylentiler de dolaşmaya devam ediyor. Bununla birlikte, Gears 6 hakkında yapılan spekülasyonlar ve Xbox Games Showcase'deki muhtemel görünümü, Summer Games Fest söylentilerinin Haziran ayı öncesinde hız kazanmasına neden oluyor.

Görülen o ki, State of Decay 3 ve diğer beklenen oyunların tanıtımlarıyla, Xbox Showcase etkinliği, oyun severler için bu yazın en heyecan verici anlarından biri olacak.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 00:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mejnun
Mejnun 6.04.2024 02:55
Karakteri bi anlık Ronaldinho’ya benzettim.
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2024 19:28
Benziyor zaten, aynı güzellikte....
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.04.2024 10:03
Ömrüm çürüdü şu oyunu beklerken
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.04.2024 16:23
Pek umudum yok, sonucta microsoftun catisindaki bir sirket :) Ellerine dolani bile rezil ediyorlar (Gears, Halo gibi) ikinci oyundan kotu olmasin yeterli..
Kalan Karakter: 300 Gönder
State of Decay 3, Xbox Showcase'de Görünebilir
İlginizi Çekebilir