Steam Big Picture, indirimlerle betadan çıktı

Berkant Jeff Akarcan 4.12.2012 - 10:40
Valve'ın yeni bebeği resmen piyasada
Valve, Half-Life 3 konusunda ser verip sır vermemeye devam ede dursun, Steam gün geçtikçe saçmasapan derecede güzel bir hal almaya devam ediyor. Eylül ayından beri betada olan Big Picture Modu bugün itibariyle betadan çıktı ve yaklaşık 30 oyun da Big Picture'ın çıkışı şerefine indirime girdi. Evet, yine bir indirim var Steam'de.

Big Picture'ı denemediyseniz, Steam'i neredeyse bir konsola dönüştüren bir özellik kendisi ve HDMI destekli tüm televizyonlara Steam'i bağlamanızı sağlıyor. Arayüzü normal Steam arayüzünden farklı olan Big Picture'da, bir kontrolörünüz varsa yattığınız yerden PC'nizde oyun oynayabiliyorsunuz anlayacağınız. Big Picture'ın asıl artısı ise kontrolör destekli oyunların yanı sıra tüm oyunların Big Picture modundayken fare ve klavyeyle de oynanabiliyor olması. Yani konsol oyuncularının "anne bizde niye yok" dediği güzellik; klavye mouse ikilisini TV'nizde oyun oynarken kullanabiliyorsunuz. Eh, Steam'de de Heavy Rain yok, God of War yok, Uncharted yok, Halo yok; ödeşmiş sayılırlar yani.

Tabi Steam bu, indirim yapmadan duramıyor yine ve Big Picture'ın çıkışını kutlamak için (ve tabi oyunculara bu modu denetip oyun aldırmak için) kontrolör desteği olan yaklaşık 30 tane oyunu indirime soktu. Left 4 Dead, Counter Strike: GO, Braid, Shank 2 ve Train Simulator 2013 gibi bir çok oyunu Steam'iniz üzerinden TV'de oynayabilirsiniz.

Yine bir Steam haberinde, yine kredi kartlarınıza mukayyet olmanız dileğiyle. Çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını sana yatırdık Steam, yeter indirim yapma artık. Mango'dan çıkamayan kadınlara döndük Gabe!
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 13:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam Big Picture, indirimlerle betadan çıktı
İlginizi Çekebilir