Steam Deck 2 planları çoktan yapılmaya başlanmış

Murathan Özlü 28.08.2022 - 18:10
Valve'ın yayınladığı Steam Deck el kitapçığı firmanın Steam Deck 2 planlarına çoktan başladığını ima ediyor

Steam Deck 2 yolda olabilir. Steam Deck ile büyük başarı yakalayan Valve, cihazın dünya çapında dağıtıma çıkmasından ve yakaladığı başarının ardından gelecek planlarına çoktan başladı. Valve'ın dün yayınladığı 50 sayfalık Steam Deck el kitapçığının bir bölümü " Gelecek: Daha fazla Steam Deck, Steam Deck İşletim Sistemi" şeklinde işaretlenmiş.

Steam Deck 2 Valve'ın planları arasında

Kitapçığın bahsi geçen bölümünde " Valve gelecekte Steam Deck'i geliştirmeye devam edecek ve hem yazılımsal hem donanımsal olarak ilerletecek, yeni Stem Deck versiyonları piyasaya sürülecek" ifadeleri yer alıyor. Firma ayrıca yeni Steam Deck'i topluluğun geri bildirimlerine göre tasarlayacak:
" Valve Steam Deck ve Steam işletim sistemini gelecekte de desteklemeye devam edecek. Topluluğumuzdan, Steam Deck'in nasıl kullanılabileceğine dair geri dönüş almak istiyoruz. "

Steam Deck 2
Valve başkanı Gabe Newell, yakın dönemde yaptığı bir açıklamada Steam Deck'in başarısının ve gördüğü yoğun ilginin Steam Deck'in potansiyelini keşfetmek konusunda geliştirici ekibi heveslendirdiğini belirtmişti.  Steam Deck konsolu Steam kütüphanelerini mini bir bilgisayar gibi taşınabilir hale getirmenin yanında, oyun geliştirmeye bile olanak sağlıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 15:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam Deck 2 planları çoktan yapılmaya başlanmış
İlginizi Çekebilir