Steam Oyun Festivali Sonbahar 2020 başladı

Alparslan Gürlek 8.10.2020 - 12:05
Steam Oyun Festivali Sonbahar 2020 başladı. Birçok bağımsız oyunun demosunu test etmek için güzel bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz.

Steam tarafından gerçekleştirilen bağımsız geliştiricilerin oyunlarını tanıtmasına olanak veren Steam Oyun Festivali Sonbahar 2020 başladı. Bu yıl ikinci defa gerçekleşen oyun festivalinde binlerce bağımsız oyun demosu sizlerin onları oynamasını bekliyor.

Steam Oyun Festivali 2020 bağımsız oyun şöleni olacak

Etkinlik aynı zamanda geliştiricilerin yaptığı yayınlarla oyunlarını tanıtmasına da olanak veriyor. Henüz çıkmamış binlerce bağımsız oyunu dilerseniz indirip deneyebilir, dilerseniz de yayınlarını izleyerek hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Binlerce farklı türden oyunun demosu ve birçok yeni cevher Steam üzerinde keşfedilmeyi bekliyor.

Oyunların canlı yayınları bir yayın akışına göre yapılıyor ve böylece gözünüze kestirdiğiniz oyunu oynamadan önce yayınlarda görmek isterseniz ne zaman başlayacağını bileceksiniz.

Steam Oyun Festivali Sonbahar 2020 başladı

Denemeye değer bazı bağımsız yapımlar

- DwarfHeim (Üs İnşa Etme, Kaynak Yönetimi, Sandbox)
- Stronghold Warlords (Strateji, Simülasyon, Üs İnşa Etme, Şehir Kurma)
- Party Animals (Fizik tabanlı, Basit Eğlence)
- Xuan Yuan Sword VII (RYO, Zengin Hikaye, Tarihsel, Dövüş Sanatları)
- Superliminal (Öyküleme, Birinci Şahıs, Zengin Hikaye, Bulmaca)
- Partisans 1941 (Gerçek Zamanlı Strateji, Gizlilik, 2. Dünya Savaşı)
- Contraband Police (Otomobil Simülasyonu)
- Suzerain (Diploması, Ekonomi, Siyaset Simülatörü)
- Ghostrunner (Aksiyon, Birinci Şahıs, Fütürist)
- Raji: An Ancient Epic (Aksiyon, Atmosferik)
- Webbed (2D Platform, Bulamca, Fizik Tabanlı, Keşif)
- 9 Monkeys of Shaolin (Çevrimiçi Eşli Oyun, 3D, Ninja, Üçüncü Şahıs)

Bu listenin haricinde daha binlerce denenmeye değer oyun var. Bağımsız geliştiricilerden çok iyi fikirlerin çıkıp interneti kasıp kavurduğu bugünlerde bence üstlerine daha fazla titrememiz gerekiyor. Bildiğiniz gibi son zamanların en popüler oyunları Among Us ve Fall Guys buna çok güzel bir örnek olacaktır.

Steam Oyun Festivali Sonbahar 2020 etkinliği 7 Ekim - 13 Ekim 2020 tarihleri arasında devam edecek. Eğer gözünüze kestirdiğiniz bir bağımsız oyun varsa ve denemeden almam diyorsanız, sizin için güzel bir fırsat. Aynı zamanda böyle etkinliklerde geliştiriciler güzel indirimler yapmayı sever. İndirimler için bir gözünüz daima mağazada olsun. İndirim etkinliği olmasa da Steam üzerindeki hareketliliği fark eden geliştiriciler oyunlarını daha ucuza ve daha fazla satmak isteyebilirler.

Steam indirim tarihleri de bildiğiniz gibi belli olmuştu. Önümüzdeki en yakın indirim Cadılar Bayramı Etkinliği sırasında yapılacak. Cadılar Bayramı ve bu yılın sonuna kadar yapılacak bütün indirimlerin tarihini öğrenmek için buraya tıklayarak ilgili haberimize gidebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam Oyun Festivali Sonbahar 2020 başladı
İlginizi Çekebilir