Steam Remote Play Together sistemi beta aşamasına geçti

Ersin Kılıç 22.10.2019 - 14:00
Arkadaşlarınızı oyunlara davet edebileceksiniz

Valve firması geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış ve sisteme gelecek olan Steam Remote Play Together özelliğinden bahsetmişti. İşte arkadaşlarınızı oyunlarınıza davet edebileceğiniz bu sistemin beta aşamasına girdiği açıklandı.

Steam Remote Play Together sistemi beta aşamasına geçti

Steam Remote Play Together sistemi sayesinde arkadaş listenizde olan bir oyuncuyu local co-op, local multiplayer ya da split screen özelliğine sahip olan oyunlara çağırabileceksiniz. Üstelik Valve'ın yapmış olduğu açıklamaya göre bu özellik 4 oyuncuya kadar destek verecek. Sistemde sadece oyuna çağıran kişinin oyunu indirmesi gerekiyor. Diğer oyuncular ise, yani çağırılan oyuncuların bu oyunu yüklemesine gerek kalmıyor. Bir nevi bu oyuncular stream mantığı ile arkadaşlarının oyununa giriyorlar da diyebiliriz.

Sistemin kullanımı ise oldukça basit. Steam ayarlarından beta programına katıldığınız takdirde, sistemin bu yeni özelliğini de kullanabiliyorsunuz. Sonrasında yapmanız gereken ise arkadaş listenizden davet etmek istediğiniz kişiyi seçmek ve sağ tıklayarak Remote Play Together özelliğini açmak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 16:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.10.2019 15:39
Sadece local çok oyunculu oynama desteği veren hangi oyun kaldı ki? Age of empires 3 mü oynayacağız? Tek aklıma gelen bu ne yazık ki...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam Remote Play Together sistemi beta aşamasına geçti
İlginizi Çekebilir