Steam Yaz İndirimleri 2022 etkinliği nasıl yapılır?

Alparslan Gürlek 26.06.2022 - 13:04
Steam Yaz İndirimleri 2022 sürerken platformun bu yıl kendi içinde yaptığı etkinlik birçok oyuncu tarafından anlaşılmamışa benziyor. Buyursunlar!

Bu yıl yapılan etkinlik biraz garip ve anlaşılması güç geliyor olabilir. Steam Yaz İndirimleri 2022 etkinliğini yapamayan ve bu nedenle ödül alamayan oyuncular için küçük bir rehber hazırlayalım dedik. Şayet siz de bu yılki etkinlikten ödül kartlarını toplayanlardan olmak istiyor ama bir türlü gizli oyunu bulamıyorsanız, bu tarafa gelin.

Steam Yaz İndirimleri 2022 etkinliği nasıl yapılır?

Clorthax'ın size verdiği bilmeceyi ve yönlendirdiği sayfayı bulsanız dahi oyunun nerede gizlendiğini anlamak güç. İşte burada yardımınıza bir Reddit kullanıcıs tarafından paylaşılan bilgiler yetişiyor. Bedava kartları toplayarak yaz indirimleri rozeti elde edip profilinizi özelleştirmek ya da Steam cüzdanınıza biraz da olsa para koymak için güzel bir fırsat. Ancak birçok oyuncu bu yıl yapılan etkinliği tamamlayıp ödülleri toplamakta güçlük çekiyor. İşte Clorthax'ın şifresi:

  • Clorthax'ın diyalog sayfasında "Jump To Current Clue" butonuna basın.
  • Sizi yönlendirdiği sayfadan alt kategorilerden birini seçin.
  • Sayfanın en altına doğru gidin.
  • "Pek Yakında" kısmında fiyatlandırması garip bir oyun göreceksiniz.
  • Fiyatlandırması garip görünen oyunun üzerine tıklayın
  • Şayet öyle bir oyun yoksa, farklı alt kategoriler deneyin.

İpucu: Basitçe alt kategorileri açıp CTRL + F tuşları ile arama kısmını açarak "TH.4X" yazıp direkt oyuna yönlendirilebilirsiniz, şayet bulmuyorsa farklı bir alt kategori deneyin.

Steam Yaz İndirimleri 2022 etkinliği rehberi

İşte bu kadar! Oyunları bulup üzerlerine tıkladıkça Steam envanter eşyaları kazanacaksınız. Bu bazı oyunlarda hareketli profil avatarı olabiliyorken, bazısında ifade simgesi olabiliyor. Tabi şunu da belirtmek gerekiyor ki bazı kategorilerde, "Pek Yakında" kısmı yerine bu oyun farklı bir yerde de karşınıza çıkabilir. Bu yüzden alt kategorilere bakarak fiyatının "TH.4X" şeklinde göründüğü oyunları arayın. Kısa sürede bulacaksınız. Ben hiç uğraşamam öyle şeylerle diyorsanız, oyunların isimlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.06.2022 16:14
yaptım ancak oyun isimlerini direk girince bulmuyor. üstteki yöntem ile tek tek arayarak buldum. teşekkürler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam Yaz İndirimleri 2022 etkinliği nasıl yapılır?
İlginizi Çekebilir