Steam'de 18 TL'ye satılan oyun, Epic Games Store'da ücretsiz oldu

Ahmet Özçilingir 17.05.2019 - 10:39
Epic Games Store'dan sağlı sollu yumruklar

Stories Untold bedava oldu. Her iki haftada bir ücretsiz oyun kampanyası düzenleyen Epic Games Store ücretsiz olarak verdiği oyunlara bir yenisini daha ekledi. Bağımsız yapımcı No Code'un geliştirdiği, Devolver Digital'in yayıncılığını üstlendiği Stories Untold adlı korku, macera, bulmaca türündeki oyun Stories Untold, Epic Games Store'da bedava oldu. Ücretsiz Stories Untold için, Epic Games Store'a giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Epic Games Store üyeliği oluşturmalısınız. Oyun Epic Games Store kütüphanenize eklenecektir. Ücretsiz Stories Untold için buraya tıklayabilirsiniz.

Steam'de 18 TL'ye satılan oyun Epic Games Store'da ücretsiz oldu

27 Şubat 2917'de yayınlanan macera ve korku oyunu Stories Untold Epic Games Store'un ücretsiz verdiği oyunlar arasına katıldı.   

Epic Games Store üye sayısını arttırmak için ardı ardına hamleler yapmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün dünya genelinde başlatılan Epic Mega Sales kampanyası ile birlikte onlarca oyunda önemli fiyat indirimleri yapıldı. Yurt dışında uygulanan fiyat indirimleri, ülkemizde de aynı şekilde uygulanınca oyuncular için oldukça makul oyun fiyatları ortaya çıkmış oldu.     

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.05.2024 13:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam'de 18 TL'ye satılan oyun, Epic Games Store'da ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir