Humble Bundle, Steam'de 25 TL olan Hacknet'i bedava veriyor.

Ersin Kılıç 25.05.2018 - 15:10
Bedava oyun kaçmaz!

Hacknet: Deluxe Edition sürümü Humble Bundle üzerinden bedava oldu. Humble Bundle her zaman olduğu gibi her hafta bedava bir oyun ile karşımıza çıkıyor ve oyuncuları sevindirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Galactic Civilization II: Ultimate Edition'ı bedava olarak oyunculara veren Humble Bundle'ın sisteminin bu haftaki konuğu ise Hacknet Deluxe oldu. An itibari ile Hacknet oyununun Deluxe sürümü kısa bir süreliğine Humble Bundle üzerinden bedava olarak dağıtılıyor.

Hacknet Deluxe bedava oldu

Humble Bundle tarafından bedava olarak verilen Hacknet oyununun Deluxe sürümü normalde Steam üzerinden 25 TL gibi bir fiyat etiketi ile satılıyor. Oyunun bu sürümü Hacknet oyunu dışında müzik albümünü de içerisinde barındırdığı için Hacknet Deluxe ismini almış. 

48 saat için bedava olan oyunun an itibari ile 28 saati kalmış durumda. 2015 yılında Steam üzerinden çıkan Hacknet Deluxe, adından da anlaşılabileceği gibi heckleme temelleri üzerine kurulu olan bir oyun. Oyunun Steam yorumları da "oldukça olumlu" ibaresini almış. Yani bu tür oyunlardan hoşlanıyorsanız muhtemelen Hacknet Deluxe sizi fazlasıyla tatmin edecek. Oyunun Humble Bundle sayfasına buradan ulaşabilir ve oyunu ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
nerobianco
nerobianco 25.05.2018 19:11
güzel :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam'de 25 TL olan oyunu an itibari ile bedava alabilirsiniz!
İlginizi Çekebilir