Steam'de yakın dövüş oyunlarına özel indirim geliyor

Alparslan Gürlek 27.07.2022 - 12:33
Steam indirimleri son dönemlerde oyun türleri bazında da yapılmaya başladı ve son duyuruya göre yakın dövüş oyunları için bir etkinlik de geliyor.

Steam indirimleri sürmeye devam ederken önümüzdeki dönemde sadece yakın dövüş ve hack & slash türlerine odaklı yeni bir etkinlik yapılacak. Steam Kır Parçala adı verilen bu etkinlikte ilgi çekici yüzlerce yakın dövüş temelli oyun indirime girerken, çıkması yaklaşan oyunların demolarını da göreceğiz. Yine cıvıl cıvıl bir etkinlik ile geliştiriciler ve oyuncular bir araya gelecek.

Steam Kır Parçala etkinliği Eylül'de başlıyor

Steam Kır Parçala etkinliği 19 Eylül TSI 20:00'da başlayarak 26 Eylül TSI 20:00'a kadar sürecek. Bu etkinlik sırasında birincil mekaniği yakın dövüş olan oyunlarda büyük indirimler karşımıza çıkarken, yine bu tür çıkış tarihi yaklaşan oyunlar hakkında da yeni içeriklerle karşılaşacağız. Açıkçası mağazada mevsimsel indirimlerin dışında bu tarz etkinliklerle karşılaşmak da oldukça güzel. Bunlar bana hep Epic ve Steam arasındaki mücadelenin koşulsuz kazananının neden hep Steam olduğunu hatırlatıyor...

Steam'de yakın dövüş oyunlarına özel indirim geliyor

Steam Kır Parçala etkinliği sırasında indirime girmesi beklenen bazı oyunlar var. Bunları sizinle dün yayınladığımız makalemizde paylaşmıştık. Dilerseniz buraya tıklayarak makalemize gidip hem ilerleyen dönemdeki tüm etkinliklerin tarihini hem de bu etkinliklerde indirime düşmesini beklediğimiz oyunları görebilirsiniz.

Aynı zamanda bu etkinlikten önce, Steam'de bir de hayatta kalma festivali gerçekleşecek. Çok yakın zamanda başlayacak Steam Survival Fest 2022 tamamen hayatta kalma oyunlarına odaklanacak. Yakında çıkacak olan yeni yapımların demolarını deneyebilecekken yine söz konusu türdeki oyunlarda da indirim bekleniyor. Cadılar Bayramı ve Sonbahar İndirimleri gelene kadar bu tür etkinlikler mağazanın canlılığını korumaya yetecektir.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2022 03:53
Epic vs steam kavgasının kahramanı tartışmasız bir şekilde epictir. Sebebi ise ücretsiz oyunlar sunmasıdır. Steam bedavaya günahını vermez ?? epicte neredeyse 4000tl değerinde aaa kalite oyun topladım. Steam arayüz mağaza kütüphane olarak çok iyi tabi ama epic oyuncuların yüzünü daha gülümsetiyor.
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2022 12:41
Battle'netten warzone açmak Epic store mağazasını açmaktan daha az yoruyor pcyi.ben anlamadım bu ne salak bir programdır
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2022 00:11
Arkham knight ????
MK Okuru
MK Okuru 29.07.2022 01:13
Zorttt
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam'de yakın dövüş oyunlarına özel indirim geliyor
İlginizi Çekebilir