Steam'in çokça kullanılan İstek Listesi yeni bir yüze sahip oldu

Mehmet Atilla Turan 16.02.2018 - 20:27
Artık istediğiniz oyunların değip değmediğini listede görebileceğiz.

Valve'in şu sıralar sahip olduğu Steam platformunda temizlikler ve düzeltmeler devam ediyor. Dünkü haberimizde hile ile oyunlarının satışlarını ve popülerliğini arttırmak isteyen yapımcılar, Steam'in veri tabanından silinmiş ve bir nevi kovulmuştu. Valve, şimdi ise oyuncuların sahip oldukları "İstek Listesi"ne el attı ve geliştirdi.

Oyunlara artık İstek Listesi'nden kolayca ulaşılabilecek

Eski İstek Listesi sisteminde bayağı kabaydı. Eklediğiniz oyunları sadece istek listenizde görüyordunuz, eğer satın almak veya özelliklerine bakmak istiyorsanız, mağaza sayfasına gitmeniz ve incelemeleri orada okumanız gerekiyordu. Getirilen yeni İstek Listesi sayfasında oyunların ne derece yorum aldığını, fiyatını, özelliklerini ve indirimde olup olmadığını görebiliyorsunuz. Elbette oyunu direk almak istiyorsanız da "Karta Ekle" tuşu da eklenmiş bulunuyor. Karta Ekle tuşunun eklenmesi her ne kadar iyi olsa da, oyuncular bir yapımın standart veya özel versiyonlarını almak için yine de Mağaza sayfasına yönlendirilecek.

Valve, bunun sadece küçük bir değişiklik olduğundan bahsetmişti. Valve tarafından belirtilene göre ise Steam için bulunacak bir arayüz güncellemesi ile Steam yine farklı bir hal alacak ve daha modern bir görünüme sahip olacak. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 09:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.02.2018 18:36
Poşete Ekle*
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.02.2018 00:47
Şu arayüz gelsede temalardan kurtulsak
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.02.2018 23:49
ulan takip listesi özelliği kaybolmuş bu yeni istek listesi çok aptalca olmuş yapacağınız işi
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steam'in
İlginizi Çekebilir