Spor ve MOBA türünü bir araya getiren Steel Circus duyuruldu

Korhan ONUK 4.12.2018 - 16:58
Oyun güzel gözüküyor.

Son yılların en popüler oyun türlerinden birisi olan MOBA, gün geçtikçe daha çok oyuna ilham vermeye devam ediyor. Oasis Games tarafından bir video ile duyurulan Steel Circus, MOBA türünü ve spor ögelerini bir araya getirecek. Ülkemizde büyük bir kesime hitap eden MOBA türü, Steel Circus ile birlikte tekrar canlanacak diyebiliriz. Ülkemizin oyuncuları tarafından da yakından takip edilen yapımın rakipleri karşısında neler yapacağını merak ediyoruz.

Oasis Games, Steel Circus adlı MOBA oyununu video ile duyurdu

Oasis Games  tarafından bir video ile duyurulan Steel Circus biraz Rocket League'i andırıyor. Oyuncular distopik bir geleceğe gidecek ve Steel Circus adı verilen şampiyonaya katılacaklar. Oynanışı oldukça basit gözüken oyunda, amacımız top sürerek karşı kaleye gol atmak. Şu an oyun için duyurulan dört karakter bulunuyor; Shani, Lochlan, Schröder ve Cap-x02.

Shani hızlı hareket eden ve sahayı küçük yapılarla domine eden bir karakter olacak. Lochlan karakteri, nesillerdir sporu seven bir aileden geliyor. Schröder ise, son elli yıldır Satürn gezegeni terkeden tek kişi. Cap-x02 ise defans odaklı bir robot.

Steel Circus'un 2019 yılının başlarında erken erişime açılması bekleniyor, oyunun kapalı alfa kayıtları da başlamış durumda.. Eğer oyunu erken erişim döneminde veya çıktıktan sonra satın alırsanız, gelecek olan tüm karakterler otomatik olarak açılacak. Herhangi başka bir ücretlendirme yapılmayacak. 

Steel Circus, son zamanlarda durulan MOBA türü için biraz farklı bir deneme olacak gibi duruyor. Ancak yayımlanan videonun fena gözükmediğini de söyleyebiliriz.  Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 01:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.12.2018 18:18
Daha cok Super mario strike fotbol oyununa benziyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steel Circus, mekanikleriyle ülkemiz oyuncularının ilgisini çekti
İlginizi Çekebilir