Steel Diver ile Nintendo 3DS'te okyanusa dalın

Merlinin Kazanı 7.04.2011 - 11:04
Savaş gemileri, torpidolar ve denizaltılar 3 boyutlu olarak avucunuza geliyor
Steel Diver oyunu deniz savaşı stratejisi ve aksiyonu bir araya getiriyor. Gözlüksüz 3 boyutlu oynama imkanı sunan oyun, grafikleri ve Nintendo 3DS’in gyro sensörlerini yaratıcı kullanımı ile oyuncuları kendine bağlayacak.

Steel Diver’da engelleri güvenli bir şekilde aşıp düşman gemilerinin saldırılarından kurtulabilir, kendi denizaltınızı kontrol edebilirsiniz. Oyunda 3 farklı oyun modu oyuncuları bekliyor. Görev modunda denizaltını yönlendirmeniz, düşmanları ve engelleri aşmanız bekleniyor.

Steel Diver ile Nintendo 3DS'te okyanusa dalın
Periskop saldırısı modunda Nintendo 3DS’in gyro sensörlerini kullanarak yüzeyde size tehdit oluşturan düşman gemilerini tespit edip batırmanız gerekiyor. Bu modda gerçek bir denizaltı periskopundan bakıyormuş hissine kapılacaksınız. Steel Commander modunda ise kendi gemilerinizi saklayıp düşman gemilerinin yerlerini tespit edip torpidolarınız ile batırmaya çalışıyorsunuz. Download Play özelliğini kullanarak bu modu yakınlarınızla birlikte karşı tarafta Steel Diver oyunu olmasa bile 2 kişi karşılıklı olarak oynamanız mümkün.

Dokunmatik ekranda bir denizaltını komutanız altına almak istiyorsanız 6 Mayıs 2011’de sadece Nintendo 3DS için çıkacak olan Steel Diver oyununu kaçırmayın.

- Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2024 02:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steel Diver ile Nintendo 3DS'te okyanusa dalın
İlginizi Çekebilir