Stela, Switch ve PC için 13 Mart tarihinde çıkış yapacak

Berat Darıcı 24.02.2020 - 11:24
Stela, 13 Mart tarihinde Switch ve PC çıkış yapacak. Yalnız bir kadının ölmekte olan eski bir dünyada yaşadıklarına tanıklık ediyoruz.

Bağımsız yapımcı SkyBox Labs tarafından geliştirilen ve yayınlanan Stela, Apple Arcade ve Xbox One ardından PC ve Nintendo Switch için geliyor. İlk iki platform için Ekim ayında çıkış yapan oyun 13 Mart tarihinde ise PC ve Nintendo Switch için çıkacak.

Geçmişte oyuna gelen 15 fazladan gizli alan ile beraber Stela yeni platformlara gelecek. Ayrıca oyun için yayınlanacak güncelleme ile birçok hata düzeltmesi ve mekanik iyileştirmeler geliyor. Genişletilmiş daha iyi bir oyun sonu ise daha önce oyunu bitirenleri de heyecanlandıracak türden. Oynanış iyileştirmeleri oyunun ürpertici dünyasını daha da güzelleştirecek.

SkyBox Labs kurucu ortağı Shyang Kong, "Oyuncularımızdan çok fazla sayıda geri bildirim aldık. Oyunun mevcut platformları dışında yeni platformlar içinde hikaye anlatımını iyileştirmek için çalıştık. Eğer oyunu oynadıysanız tekrar oynamak için birçok nedeniniz olacak. Eğer oyunu henüz oynamadıysanız sizin için mükemmel hale getirdik." dedi.

Halo Infinite ortak geliştiricisi tarafından yapılan oyun, orijinal müzikleri, ayrıntılı bulmacaları ve devasa canavarları ile oyuncuların dikkatini çekmeyi hedeflemiş. Hayat bulmuş devasa yer altı alanları ve üzerinde gezdiğiniz ölmekte olan gezegenin karamsar ama etkileyici atmosferi. Karakter koşarken bile biraz yavaş hareket ediyor, en azından bu benim biraz dikkatimi çekti. Fakat oyunun size güzel zamanlar yaşatabileceğini düşünüyorum.

Stela Switch ve PC için 13 Mart tarihinde çıkış yapacak

Stela nasıl bir oyun? Sistem gereksinimleri neler?

Sinematik ve atmosferik özellikleri ile öne çıkan bir platform oyunu Stela. Genç ve yalnız bir kadının eski zamanlara ait esrarengiz bir dünyanın içinde kasvetli ve güzel manzaralara tanıklık etmesini görüyoruz. Çökmekte olan bu dünya büyüleyici ve bir o kadar da rahatsız edici bir yolculuk barındırıyor. Gerçeküstü tehlikeli birçok yaratık bu oyunda sizleri bekliyor. Oyunu hemen oynamak isterseniz Apple Arcede'de ya da Xbox One'da oynayabilirsiniz. Fakat yeniliklerin gelmesini bekleyin derim. Karmaşık bulmacaları çözerken hepinize bol şans!

Stela, 4GB RAM ve 64 bit işletim sistemi dışında ortalama altı bir i5 işlemci ile rahat oynanabilecek bir oyun. Oyunun Steam sayfasına buradan, web sitesine ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Stela Switch ve PC için 13 Mart tarihinde çıkış yapacak

Hardspace:Shipbreaker gemi parçalama oyunu duyuruldu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stela, Switch ve PC için 13 Mart tarihinde çıkış yapacak
İlginizi Çekebilir