Stellar Blade Spoilerlarına Dikkat

Tunay Şahin 24.04.2024 - 17:30
Stellar Blade oyununun bazı şanslı hayranları, resmi satış tarihinden önce oyunu elde etme fırsatı yakaladı. Erken satış, spoiler riskini de artırıyor.

Stellar Blade'in popülaritesi git gide artıyor. Özellikle oyunun demosunun yayınlanmasından sonra, hikayesi, ana karakteri EVE ve beklenen oynanışı ile dikkatleri üzerine çeken Stellar Blade, sabırsızlıkla beklediği bir yapım haline geldi. Ancak, bazı şanslı hayranlar için bekleyiş beklenenden erken sona erdi. Resmi çıkış tarihinden önce bazı perakende mağazalar tarafından satışa sunulan oyun, alıcılar arasında büyük bir heyecan yarattı.

Erken Erişim Fırsatı Stellar Blade Spoiler Tehlikesi Doğurdu

Reddit gibi platformlarda pek çok kullanıcı, oyunu nasıl erken edindiklerini paylaşıyor. Hawkeye9966 isimli kullanıcı, "Bilin bakalım oyunu kim erken aldı!!!" şeklinde bir gönderiyle erken erişimini duyurdu. Açıklamasına göre, oyunun ön siparişini ödemek için mağazaya gittiğinde, çalışanlar oyunun o gün teslim edildiğini belirtmiş ve erken satın alma fırsatı sunmuş.

Oyunun erkenden elde edilmesi, diğer oyuncular arasında kıskançlık ve heyecan uyandırsa da, bu durum aynı zamanda oyun hakkında detayların ve hikayenin internet üzerinde yayılmasına neden oluyor. Bu nedenle, oyunu henüz oynamamış kişiler için spoiler tehlikesi bulunuyor. Erken satışlar, perakende sektöründe zaman zaman yaşanan bir durum olmakla birlikte, bu tip olaylar genellikle oyun yayıncıları ve geliştiricileri tarafından istenmeyen durumlar arasında yer alıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 01:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:29
Bu özellikle Rockstar Games'in dikkat etmesi gereken bir konu. Rockstar oyunları hayranları kendinden önce bir başkasının oynadığını görmek istemez. Satışlara kesinlikle yansır. İki gün önce yayınlanan incelemenin bile oldukça fazla etkisi olur. Bırakın bir oyuncuyu, isterse IGN, Kotaku olsun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stellar Blade Spoilerlarına Dikkat
İlginizi Çekebilir