Steven Spielberg, PS VR'da Mario benzeri oyunlar oynamış

Ersin Kılıç 24.04.2018 - 16:42
Spielberg'in kafası karıştı galiba

Ünlü yönetmen Steven Spielberg, aslında oyun dünyasına çok da yabancı olmayan bir isim. E.T., Indiana Jones, Er Ryan'ı Kurtarmak ve Jurassic Park gibi önemli filmler dışında birçok filme imza atan ünlü yönetmen, son olarak Ready Player One filmi ile karşımıza çıktı. Özellikle bu film ile birlikte birçok oyun karakterine de yer veren Spielberg, buna rağmen yaptığı son açıklama ile kafaları karıştırdı.

Spielberg'den enteresan bir açıklama

Ready Player One filmini izlediyseniz filmin aslında alternatif bir gelecek teması üzerine konumlandığını biliyorsunuzdur. Sanal gerçeklik gözlüklerinin bu kadar popüler olduğu bir dönemde karşımıza çıkan Ready Player One, eminim her izleyicisine ilerisi için "acaba?" dedirtmiştir.

İşte filmin Japonya'da gerçekleşen bir sunumuna katılan Spielberg, burada yapılan bir söyleşide oldukça ilginç bir açıklamaya imza atmış. "Daha önce hiç sanal gerçeklik gözlüğü denediniz mi?" sorusuna yanıtlayan ünlü yönetmen "Evet, Playstation VR'da Mario benzeri oyunlar denedim ve ilk denediğimde gözlüğü çıkartmak istemedim" sözlerini sarfetmiş. Açıkçası Steven Spielberg'in örnek verirken "Mario gibi" demesi tabi ki birçok oyuncu gibi bizleri de şaşırttı. Siz ne düşünüyorsunuz?

Steven Spielberg, PS VR'da Mario benzeri oyunlar oynamış

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2018 22:00
O zaman until dawn vr oynaması lazım :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Steven Spielberg, PS VR'da Mario benzeri oyunlar oynamış
İlginizi Çekebilir