Strange Brigade için genişletilmiş tanıtım fragmanı geldi

Hürkan Çalışkan 15.08.2018 - 13:45
Merakla beklenen yapımdan yeni tanıtımı videosu geldi.

Rebellion tarafından geliştirilen ve yine Rebellion tarafından yayıncılığı üstlenilen üçüncü şahıs nişancı oyunu Strange Brigade için yepyeni ve genişletilmiş bir oyun tanıtım fragmanı yayınlandı.

Yayınlanan yeni tanıtım videosu oyunun bazı detaylarını içeriyor

Ünlü oyun yapımcısı Rebellion, E3 2018 etkinliğinde de bazı özelliklerine yer verdiği üçüncü şahıs nişancı oyunu Strange Brigade için bazı detayları içeren yeni bir tanıtım videosunu oyun severlere sundu. Yayınlanan tanıtım videosu, Strange Brigade oyunu ile ilgilenen, ancak oyun ile ilgili az bilgisi olanlara tam donanımlı bir kahraman olmak için gereken tüm bilgileri veriyor. Doğaüstü güçlerden, mistik savaşçıların lejyonuna kadar pek çok detay tanıtım videosu içerisinde yer alıyor.

1930’lu yıllarda geçen Strange Brigade, oyuncuları geri dönüşün zor olduğu egzotik bir yolculuğa sürüklüyor. Gizemli, fantastik ve unutulmuş uygarlıklar ile karşılaşacak olan oyuncular, güvenilmez mezarları ve derin bir kötülüğü ortaya çıkaracak. Co-op olarak oynanabilen oyunda, zombi ve mumyalar gibi yaratıklar ile mücadele edilecek.

Son olarak Denuvo anti-tamper teknolojisini kullanacak olan oyunun, 28 Ağustos tarihinde piyasada yerini alması planlanıyor. Yayınlanan tanıtım fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 05:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Strange Brigade için yepyeni bir tanıtım videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir