Stranger of Paradise Final Fantasy Origin videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 25.01.2022 - 15:57
Duyurulduğu ilk andan itibaren tartışmaların odağında yer alan Stranger of Paradise Final Fantasy Origin için yeni bir video daha yayınlandı.

E3 2021 duyurusunun ardından tartışmaların odağına yerleşen ve daha önce iki demo ile karşımıza çıkan Stranger of Paradise Final Fantasy Origin için yeni bir video yayınlandı. Ünli müzisyen Frank Sinatra'nın My Way şarkısına da yer verilen bu yeni videoda daha çok oyunun hikayesine yer verildiğine tanıklık ediyoruz. Yayınlanan bu yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin videosu yayınlandı

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin birçok başarılı yapıma imza atan Team Ninja tarafından geliştiriliyor. Dağıtımcılığı ve oyun hakları ise tabi ki Square Enix firmasına ait. Özellikle Nioh serisi ile son dönemde başarılı bir iş çıkaran firma Team Ninja, bu oyunun grafikleri konusunda ise eleştirilerin odağında yer alıyor. Demo versiyonlarında da görsel olarak bırakın PS5'i PS4'e bile yakışmayan detaylarla karşılaşmıştık. Bazı Souls dinamiklerini Final Fantasy ve diğer aksiyon RPG türü ile birleştiren firma aslında fikirde iyi ama uygulamada çok eksik yönleri olan bir oyun ile karşımıza çıkmışlardı.

Oynanış yönünden ise umut vaat eden oyunun çıkış tarihi için de çok kısa bir süre kaldı. Stranger of Paradise Final Fantasy Origin, 18 Mart'ta PS5 ve PS4 platformlarına çıkacak.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 03:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stranger of Paradise Final Fantasy Origin videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir