Stranger of Sword City, Xbox One fragmanı yayınlandı

İsmet Ergül 22.01.2016 - 11:37
İlginç bir RYO geliyor
Kasım aylarında NIS America, Stranger of Sword City isimli 'dungeon crawling'  oyununu batıda piyasaya süreceğini belirtmişti. 22 Mart'ta Kuzey Amerika'da, 25 Mart'ta da Avrupa'da satışa sunulması beklenen Stranger of Sword City'nin ilk önce PS Vita için gelmesi bekleniyordu.

Hem kutulu olarak hem de dijital olarak PS Vita için satışa sunulması beklenirken, Stranger of Sword City'nin geliştiricisi olan Experience Inc. oyunu Xbox One için dijital olarak satışa sunacağını da açıkladı. Hem Japonya'da hem de Kuzey Amerika'da dijital olarak satışa sunulması beklenen Stranger of Sword City'nin Avrupa'ya Xbox One için ne zaman geleceği henüz belli değil. NIS'in yaptığı başka bir açıklama ise oyunun PC oyuncuları için sunulacak olması. Henüz PC için çıkış tarihi belli olmayan Stranger of Sword City'nin sadece PS Vita için geliştirilmemiş olması iyi bir haber.

Bir uçak kazası sonucunda farklı bir boyutta uyanan karakterimiz, o boyutun 'seçilmiş kişisi' olarak görülür ve Escario isimli devasa kılıçlardan oluşan şehri korumakla görevlendirilir. Hem Escario'yu korumak hem de kendi evine dönmeye çalışan ana karakterimizi mücadeleler bekliyor.

Stranger of Sword City'nin Xbox One fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Noble
Noble 23.01.2016 14:33
Valla İsmet sayesinde Japon oyunlarını da daha iyi tanımış oluyoruz, gerçekten sağol :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stranger of Sword City, Xbox One fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir