Stranger Things 2.sezon fragmanı resmen ateş ediyor

Ersin Kılıç 14.10.2017 - 00:25
2.sezon için son fragman yayınlandı

Sadece geçtiğimiz yılın değil, son zamanların en sağlam ve en iyi işlerinden biri olan Stranger Things rüzgarı önümüzdeki günlerde çok daha sert esmeye başlayacak. 80 ve 90'lı yılların havasına sahip olmasının yanı sıra birçok kitap, dizi ve filme göndermelerde de bulunan Stranger Things'in 2.sezonu için yeni bir fragman daha yayınlandı. Bu fragman aynı zamanda 2.sezon için yayınlanan son fragman olma özelliğini de taşıyor.

Eleven'ın yer aldığı bir sahne ile açılan fragmana genel olarak baktığımızda gizem ve gerilim unsurunun yerini koruduğunu görüyoruz. İlk sezonun büyük çoğunluğunda diğer dünyada yer alan ve bu dünyanın etkisinden kurtulamayan Will, olayların da yine kilit noktalarından biri olacak gibi duruyor. Tabi bu fragmanda da birçok göndermeye yer verildiğini farkediyoruz. Özellikle ilk fragmanda da gözümüze sokulan Hayalet Avcıları dışında Karate Kid göndermesi de oldukça hoş olmuş. 

Stranger Things'in 2.sezonu 27 Ekim'de yayınlanacak

Tabi bu detaylar dışında fragmanın sonlarına doğru işlerin ne kadar sarpa saracağı da gözler önüne serilmiş. 27 Ekim'de Netflix üzerinden yayınlanacak dizinin bu yeni fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 00:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.10.2017 11:36
geliyor gönlümün efendisi :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stranger Things 2.sezon fragmanı resmen ateş ediyor
İlginizi Çekebilir