Stranger Things 3. sezonundan ilk detaylar gelmeye başladı

Nagihan Selin İnce 27.03.2018 - 14:21
Netflix'in izlenme rekorları kıran dizisinden yeni bilgiler!

Netflix orijinal yapımlarının içerisinde dünya çapında en sevilen dizisi Stranger Things'in 3. sezonundan ilk detaylar gün yüzüne çıktı. Dizinin 3. sezonu, geçen sezon bıraktığımız yerden tam 1 sene sonrasını konu alacak. Şovun yapımcılarından Shawn Levy'nin dediğine göre Stranger Things'in 3. sezonu 1985 yazında geçiyor.

Netflix'in en sevilen dizilerinden biri olan Stranger Things'in 3. sezonundan yeni haberler var

2. sezonun sonunda karakterlerimizi Upside Down ile ilgili sorunlarını çözmüş bir biçimde okul balosunda dans ederken bırakmıştık ve 3. sezonda bu baloda ilk öpüşmelerini yaşayan çocukların çift olacakları haberi geldi. Eleven (Millie Bobbie Brown) ve Mike (Finn Wolfhard) ile Lucas (Caleb McLaughlin) ve Max nam-ı diğer MadMax (Sadie Sink) sezona sevgili olarak başlayacaklar. Çocukarın 13, 14 yaşlarında olduklarına dikkat çeken Levy romantizmin hayatlarında nasıl bir yere sahip olacağını hep beraber deneyimleyeceğimizi söylüyor.

Geçen sezonun büyük esprilerinden olan Joe Keery'nin hayat verdiği Steve Harrington karakteri bu sezon daha önemli bir rolde yer alacak. Bir kez daha çocuklara göz kulak olmak için öne çıkacak olan Steve'in baba sihrini bozmayacaklar. 1985 yılında vizyona giren Back to the Future filminin de sezonda bir yer tutacağını ekledi son olarak Levy.

Stranger Things'in 3. sezonunun ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil, çekimler ise önümüzdeki ay başlayacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 18:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.03.2018 23:11
harika olacak bee
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stranger Things 3. sezonundan ilk detaylar gelmeye başladı
İlginizi Çekebilir