Stranger Things yaratıcıları Death Note projesi ile geliyor

Ersin Kılıç 7.07.2022 - 16:07
Son sezonu ile büyük sükse yapan Stranger Things yaratıcıları Duffer Kardeşler, Netflix ile yeni Death Note projesi için anlaştı.

Duffer Kardeşler son dönemde Stranger Things ile tekrar gündemde. Her sezonu ses getirse de özellikle 4.sezonu ile hikayeyi tam anlamıyla toparlayan ve film tadında bölümler ile karşımıza çıkan Duffer Kardeşler bu sefer de yeni Death Note projesi için Netflix ile anlaştı.

Duffer Kardeşler yeni Death Note projesi ile geliyor

Death Note ilk olarak 2003 yılında mangası ile karşımıza çıkan ve 2006 yılında yayınlanmaya başlayan animesi ile türün en iyileri arasında gösterilen bir seri. Daha önce bu serinin farklı Live Action denemeleri ile karşılaşmıştık. Hatta Netflix'te yayınlanan ve William Dafoe gibi oyuncuların yer aldığı Death Note filmi büyük beklentiler ile duyurulmuş fakat vasat bir yapım olarak karşımıza çıkmıştı. İşte Netflix bu sefer de yeni bir Death Note projesini Duffer Kardeşler'e emanet etmişe benziyor. 

Stranger Things yaratıcıları Death Note projesi ile geliyor

Duffer Kardeşler'in Upside Down isimli yeni prodüksiyon şirketi dizi, film ve farklı yapımlar ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İşte bu firmanın ilk yapımlarından birisinin Death Note projesi olacağı açıklandı. Bu projenin filmle alakası olmayacağı ve direkt olarak manga, anime serisinden ilham alan yeni bir dizi olacağı açıklandı. proje ile ilgili daha fazla detay ise şimdilik bulunmuyor. Upside Down Pictures tarafından yapılacak diğer projeler ise şu şekilde;

  • Dark Crystal: Age of Resistance'ın yaratıcılarından orijinal bir dizi
  • Steven Spielberg'in Amblin Entertainment ve Paramount TV ortaklığıyla Stephen King ve Peter Straub'un The Talisman uyarlaması.
  • The Duffer Brothers'ın orijinal bir fikrine dayanan canlı aksiyon Stranger Things spin-off serisi
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 17:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2022 23:10
4. Sezon çok kötüydü harcanan paralara yazık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2022 09:03
Yaratıcıları değil yapımcıları olacak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2022 20:31
Manga ve anime serilerinden ilham alınacaksa oyuncular Japon olur umarım. Her ne kadar live action filmleri çok fazla tutmasada Kenichi Matsuyama L rolunde çok iyidi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2022 00:45
inşallah iyi olur ama anime gibi etkileyici olmaz hçbir zaman. Cok zor bunu yapmaları. Dizisi ve filmi olabilecğine inanmadıgım bir serii
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stranger Things yaratıcıları Death Note projesi ile geliyor
İlginizi Çekebilir