Netflix, Stranger Things'in yeni sezonu için düğmeye bastı

Ersin Kılıç 30.04.2018 - 09:54
Dizinin yeni sezonu için düğmeye basıldı

Netflix'in en önemli serilerinden biri olan Stranger Things'in 2.sezonu sürpriz bir şekilde bitmiş ve dizinin 3.sezonu ile devam edeceği de hemen akabinde açıklanmıştı. İşte seyirciyi çok fazla bekletmek istemeyen Netflix, merakla beklediğimiz dizinin 3.sezonu için düğmeye basıldığını ve geçtiğimiz günlerde çekimlerin başladığını açıkladı. 

Stranger Things'in 3.sezonu için düğmeye basıldı

Yapılan bu açıklama ile birlikte özel bir video da yayınlandı. Yayınlanan bu videoda 20 Nisan'da ekibin bir araya geldiğini ve çalışmalara başladıklarını görüyoruz. Videonun sonunda ise dizinin klasikleşen bakış açısı ile oyuncuların bir araya geldiği sahneyi tepetaklak şekilde görüyoruz. Tabi çekimlerin başladığını duyuran Netflix ,konu ile ilgili kısa bir açıklama da yapmış durumda. Yapılan bu açıklama ise şu şekilde;

Dizinin üçüncü sezonunda kadroya Jake Busey (Starship Troopers, Contact, Agents of S.H.I.E.L.D. ve From Dusk Till Dawn) ile Cary Elwes (Glory, Days of Thunder, Bram Stoker’s Dracula, Robin Hood: Men In Tights ve The Princess Bride) dahil oluyor. Cary’yi “Mayor Kline”, Jake’i ise “Bruce” olarak izleyeceğiz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 21:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2018 10:17
Harikaa
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stranger Things'in 3.sezon çekimlerinin başladığı açıklandı
İlginizi Çekebilir