Street Fighter 6 dövüşçüleri için tasarlanan kostümler açıklandı

Talha Ramazan Yüzmeç 24.07.2022 - 16:51
Capcom Street Fighter 6 dövüşçüleri için yeni kostümler açıkladı. Bu açıklanan kostümler oyuncuları ne kadar heyecanlandırsa da pek tatmin etmedi.

Street Fighter 6, 2023 yılında çıkacak oyunların arasında en çok ilgi gören yapımlardan biri olmayı başardı. Capcom Street Fighter 6'yı önceki oyundan aldığı geri bildirimlerle yapacağını açıklamıştı. Bu açıklama Street Fighter 6'nın neden bu kadar çok ilgi gördüğünün sebebini bize göstermişti. Capcom bu ilgiyi karşılıksız bırakmadı ve Street Fighter 6 karakterleri için hazırlanan yeni kostümleri açıkladı.

Street Fighter 6 karkaterleri yeni görünümlerine kavuşacak 

Street Fighter 6 ile ilgili ilk yorumlar oldukça olumluydu hatta oyun eleştirmenleri bile etkilemiş gibi gözüküyordu. Oyunun yeni karakterlerle piyasaya sürüleceği oyuncuları etkileyen birçok sebepten biriydi. Ayrıca bazı eski karakterlerinde serinin son oyununu da yer alacağının açıklanması oyuncuları fazlasıyla heyecanlandırmıştı. Geçtiğimiz günlerde Capcom Ryu, Chun-Li ve Guile’nin geri döneceğini açıklamıştı. Bu açıklamadan sonra hayranlar bu karakterler gibi klasik karakterlerin çoğunun yeni oyunda yer alacağını iddia etti.

Street Fighter 6 karakterleri için tasarlanan kostümler açıklandı

 Capcom, Street Fighter 6 karakterleri için tasarlanan kostümlerden bazılarını ortaya çıkardı. Şirket ilk olarak Street Fighter 6 'ya geri dönen karakterlerin kostümlerini açıkladı. Chun-Li bileğindeki zarif ve altın bantlarının aksine dikenli bileklikleri olan bir kostümle sunuldu. Ryu ise klasik beyaz dövüş sanatları giysisi içinde tıraş olmuş bir şekilde görüldü. Ayrıca Luke ve Jamie için hazırlanan kostümlerin yeniliklerle donatılması oyuncuların dikkatini çekti. Street Fighter 6'nın sızdırılan kadrosundaki geri dönen karakterlerden bazılarının Ryu gibi klasik görünümlerini alacağı düşünülüyor. Ancak oyuncular şirketten daha fazla açıklama bekliyor. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 05:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
Street Fighter 6 dövüşçüleri için tasarlanan kostümler açıklandı
İlginizi Çekebilir