Street Fighter V, SteamOS'a da geliyor

Hürcan Köse 18.12.2015 - 07:11
Hem de Steam Controller desteğiyle
Valve'in adeta diğer oyun platformlarının bulunduğu yarışa girmek için geliştirdiği Linux bazlı SteamOS işletim sistemine bir bir yeni oyunlar ekleniyor. Bu oyunlara bir de Capcom'un ünlü dövüş serisi olan Street Fighter'ın beşincisi eklendi.

Capcom'un PC platformu için oyun çıkarmasına alışmıştık fakat Valve'in işletim sistemi için bir ilk olacak bu. Bu aslında basitçe bir sisteme sıradan bir oyunun gelmesi ile alakalı değil. Bildiğiniz üzere Street Fighter V, PC ve PlayStation 4'e çıkacak ve cross-platform olarak oynanabilecek. Yani konsoldaki ve PC'deki oyuncular birbirleri ile kapışabilecek. Henüz bu kapışmaya SteamOS oyuncularının da dahil olup olmayacağı kesinleşmiş değil. Ama burada ilk kez dünyaca popüler olan ve büyük bir kitle tarafından beklenen bir oyun büyük iki platformun yanında bir de SteamOS'a çıkışına şahit olacağız. Bu da biz oyunculara yeni platformun diğerlerine göre nasıl bir performans sergilediğini açık açık gösterecektir.

Capcom'un bu atağı diğer oyun yapımcılarına da cesaret verecektir diye umuyoruz, zira Steam Controller için pek fazla destek veren yapımcı yok henüz.

Oyunun 18 ve 20 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan beta testine SteamOS'tan da katılabiliyorsunuz.

Street Fighter V, SteamOS'a da geliyor
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 07:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
karincaanteni
karincaanteni 18.12.2015 17:12
harika bir haber bu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Street Fighter V, SteamOS'a da geliyor
İlginizi Çekebilir