Street Fighter V'in çevrimiçi modu sonunda iyileştiriliyor

Hürcan Köse 2.05.2017 - 10:19
Capcom Fighters Network Beta 2 geliyor
Street Fighter V her ne kadar geçtiğimiz sezonun en iyi dövüş oyunlarından birisi olsa da, mekanikleri ve özellikle de çevrimiçi oynanışı açısından oyuncuları üzen bir yapımdı. "Rage Quit" adan oyunculara herhangi bir yaptırım sağlanmaması yüzünden bileğinin hakkıyla maçları kazanan oyuncular puan kazanamıyor, haliyle de oyundan soğuyordu.

Street Fighter V'in çevrimiçi modu sonunda iyileştiriliyor
Capcom sonunda yaptığı yeni açıklama ile dünya üzerindeki Street Fighter V oyuncularının buluşma noktası olan Capcom Fighters Network (CFN)'yi iyileştirmeye gittiğini, ikinci betanın yakında yayınlanacağını söyledi.

11 Mayıs'ta başlayıp 14 Mayıs'a kadar sürecek olan beta testinin amacı oyunculardan geri dönüş alıp sistemi olabildiğince pürüzsüz hale getirmek. Rage Quit atan oyunculara daha sert yaptırımlar sağlayacak, çevrimiçi bağlantı sorunlarını giderecek, sosyal yönlerden geliştirecek ve bazı ufak mekanikler ekleyecek.

Street Fighter V sahibi olmasanız bile bu betaya katılabileceksiniz. Bunu da ekleyelim.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2017 12:19
Zaten basta eksik icerigini mikro odemelerin ile oyundan soguttun sonra cevrimici sorunlariyla icerigin zayif online altyapin rezalet olsun sonra oyuncuya ceza vericem kalkip ozur dileyecekken ceza ver neden bu oyuncular oyundan cikiyor bi dusun ben son zamanlarda bu kadar rezalet gormedim
Kalan Karakter: 300 Gönder
Street Fighter V'in çevrimiçi modu sonunda iyileştiriliyor
İlginizi Çekebilir