Street Fighter V'in yapımcısı Ono, hikaye dlc'si hakkında konuştu

İsmet Ergül 16.02.2016 - 11:21
Çok birşey istemiyoruz be Capcom..
Street Fighter V her ne kadar oynanış ve görsel olarak tam puan alsa da, hikaye modu açısından kesinlikle sınıfta kalmış bir yapım. Bunun üzerine geçtiğimiz günlerde açıklama yapan oyunun yapımcısı Yoshinori Ono, Street Fighter V'e sinematikler içeren bir hikaye içeriğini güncelleme ile ekleyeceğini belirtmişti. Haziran ayının güncellemesi ile gelecek olan bu hikaye modu eksiği tamamlayacak gibi görünmüyor ne yazık ki.

Bugün PlayStation 4 ve PC için satışa sunulan Street Fighter V'in Haziran'da gelecek olan hikaye güncellemesinin 1 ile 2 saatlik bir oynanış süresine sahip olacağını söyleyen Yoshinori Ono'ya iki çift lafım var. 'Hocam sen dalga mı geçiyorsun?' diyerek tepkimi duymaktan kaçınan Yoshinori Ono, oyunun diğer yapımıcısı olan Tomoaki Ayano'ya da Chun-Li kostümü giydirip kamera karşısına oturtmuş. Bizlere sabır dilemekten ve Hadouken biriktirmekten başka birşey yapamıyorum ne yazık ki.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 00:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
Arcade Fire
Arcade Fire 16.02.2016 13:29
Hikayeden çok Alpha 3'teki World Tour modu gibi birşeyler yapsalar keşke. Ama hikaye de olacaksa MK X'i geçmelerini beklerim. 2 saatte hangi hikayeyi anlatacaklar ki.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Street Fighter V'in yapımcısı Ono, hikaye dlc'si hakkında konuştu
İlginizi Çekebilir