Street Fighter X Tekken için yeni DLC

Ege Erkek 7.07.2012 - 21:15
12 adet yeni karakter ile dövüşün tadını çıkaracaksınız

Street Fighter X Tekken için yeni DLC


Capcom ile Dimps tarafından geliştirilen Street Fighter X Tekken’e yeni DLC geldi. Capcom yaptığı açıklamada ek içerikte toplam 12 adet yeni karakterin bulunduğunu belirtti. Yeni karakterler için bir platform ayrımı yapılmadı. Xbox 360 ve PlayStation 3 severler için gelecek olan karakterlerden 6 adeti Tekken cephesinde, diğer 6 adeti ise Street Fighter tarafında bulunuyor. İşte yeni karakter listesi ve tarafları:

Street Fighter: Blanka, Cody, Dudley, Elena, Guy, Sakura
Tekken: Alisa Bosconovitch, Bryan Fury, Christie Monteiro, Jack-X, Lars

Yeni 12 karakter ile oyunda toplam 50 dövüşcü bulunacak. Capcom DLC’nin fiyatı hakkında da bilgi verdi. Ek paket, Xbox 360 ve PlayStation 3 için 20.00$ veya 1600 Microsoft Puanı ile ücretlendirilmiş. İndirilebilir içeriğin amacı ise oyunun güç dengesini düzeltmek ve dengelemek. İşte paketin diğer özellikleri:
- Ryu, Ken and Akuma’nın hitbarı küçültüldü.
- Rolento’ya yeni özellik eklendi.
- Xiaoyu’nun bacakları geliştirilip tekme saldırısı güçlendi.
- Raven ile ilgili düzenlemeler yapıldı.
- Auto-block gem özelliği tekrar gözden geçirildi ve dengelendi.


PS Vita versiyonuna sahip olanlar ise şanslı. Capcom, PS Vita sahiplerine yeni paketi bedava indirebilmeleri için iki adet kod gönderdi. Bu kod sayesinde hem PS Vita’da bu zevki yaşayabilecekler, hem de PlayStation 3’te yeni dövüşcüler ile birlikte oynayabilecekler. Xbox 360 içinse böyle bir uygulama söz konusu değil. Eğer daha fazla bilgi almak istiyorsanız, Capcom’un resmi sitesine tıklayabilirsiniz.

Street Fighter X Tekken Playstation 3 ve Xbox 360 için 8 Mart 2012’de, PC için 11 Mart 2012’de çıktı. PlayStation Vita için 2 Ekim 2012’de çıkışını yapacak. Ayrıca iOS severler içinse bu yaz çıkacak.
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Street Fighter X Tekken için yeni DLC
İlginizi Çekebilir