Street Fighter'ın dizisi başlıyor!

İsmet Ergül 8.12.2015 - 13:00
Street Fighter: Resurrection'a merhaba deyin!
Geçtiğimiz günlerde Machinima’nın yaptığı basın toplantısında Street Fighter: Resurrection isimli bir mini serinin Mart 2016’da başlayacağı duyurulmuştu. Elim, kolum titriyor arkadaşlar, bana bir bardak su verin lütfen.
Oyunlar hakkında videolar yapan bu ekip Capcom ile birlikte çalışarak  beş bölümlük bir mini-dizi çekmeyi düşünüyorlar. Mart ayında çıkacak olan Street Fighter: Resurrection’un özel olarak go90’de yayınlanacağı da söylentiler arasında.


Açıkçası bir Charlie Nash hayranı olarak şu an yerimde duramadığımı söyleyebilirim sizlere. Ryu ve Ken’i beklerken Charlie ile karşılaşmak fazlasıyla hoşuma gitti. 2014’te çıkan Street Fighter: Assassin’s Fist gibi bunun da fazlasıyla başarılı olacağı ümidini taşıyoruz. Charlie Nash’i ise Suicide Squad ve X-Men Days of Future Past’tan tanıdığımız ünlü Kick Boks’çu Alain Mousi canlandırıyor.

Nash’in hikayesi Assassin’s Fist’ten 10 sene sonrasını ele alıyor. Aynı zamanda Resurrection’da, Ryu ve Ken’i oynayan Mike Moh ve Christian Howard’ı da görebileceğiz.  Assassin’s Fist’in elde ettiği başarıdan sonra devam niteliğinde olan Street Fighter: World Warrior ise halen yapım aşamasında. Bu film ise Ryu’nun dünyayı dolaşırken, karşılaştığı kişileri ve zorlukları ele alacak.

Street Fighter: Resurrection, Capcom’un 16 Şubat’ta piyasaya süreceği Street Fighter V için hazırlanıyor. Resurrection için henüz kesin bir çıkış tarihi yok iken, gün saymaya şimdiden başladık bile.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 01:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.12.2015 20:52
bu ne la
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.12.2015 18:29
Hayatimda gordugum en cirkin nash
Kalan Karakter: 300 Gönder
Street Fighter'ın dizisi başlıyor!
İlginizi Çekebilir