Streets of Rage 4 için online çoklu oyuncu desteği duyuruldu

Ersin Kılıç 25.02.2020 - 16:57
Atari salonlarının vazgeçilmezlerinden biri olan Streets of Rage'in 4. oyunu için yeni video geldi. Streets of Rage 4'te çoklu oyuncu desteği olacak.

Eğer atari salonlarında az da olsa vakit geçirdiyseniz eminim Streets of Rage oyunlarından birisini görmüşsünüzdür. İşte nostaljik oyunları sevenlerin ya da 90'lı yıllarda atari salonu atmosferini soluyanların hatırlayacağı Streets of Rage serisinin yeni oyunu uzun süredir geliştirme aşamasında. 2018 yılında duyurusu gerçekleştirilen Streets of Rage 4'te çoklu oyuncu desteği olacağı açıklandı.

Streets of Rage 4 için çoklu oyuncu desteği duyuruldu

Oyunun yeni videosunda Floyd ıraia karakteri ile birlikte online destekli çoklu oyuncu modu da duyuruldu. İlk olarak 1991 yılında Sega Mega Drive konsolu için Streets of Rage, daha sonra Game Gear ve Master System için de karşımıza çıkmıştı. Serinin bu yeni oyunu ise oynanış olarak köklerine bağlı kalmış bir şekilde geri dönüyor. Görsel olarak gelişim görse de oynanış açısından aynı kalacağını, yani retro bir havaya sahip olacağını söyleyebiliriz.

Streets of Rage 4, 2017 yılında Wonder Boy: The Dragon's Trap isimli oyuna imza atan ve geçmişinde oldukça önemli yapımlar bulunan DotEmu firması tarafından geliştiriliyor. Oyunda yeni karakterlerin yanı sıra seriden aşina olduğumuz Axel Stone ve Blaze Fielding karakterleri de yer alacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 04:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.02.2020 17:14
Ee çıkış tarihi???
Kalan Karakter: 300 Gönder
Streets of Rage 4 için online çoklu oyuncu desteği duyuruldu
İlginizi Çekebilir