Stronghold Crusader 2 için yeni sorular yeni cvaplar

Merlinin Kazanı 20.12.2013 - 10:26
Haçlı olmak ya da olmamak
Stronghold Crusader 2 için yeni Soru&Cevap videosu yayınlandı, bu videoda geliştiricilere son haftalarda gelen sorular yanıtlandı. 2002’de yayınlanan kült oyun Stronghold Crusader’ın devamı olan bu oyun gelecek yıl yayınlanacak. Dolayısıyla yayınlanma tarihi, klasik Crusader 1 özellikleri ve daha fazlası ile ilgili konuşmak için iyi bir vakit:


Firefly’ın soru cevap serisinin altıncısı olan bu video, şirketin oyunu kendi başına yayınlama kararı sayesinde gerçekleşti. Geçtiğimiz altı ay boyunca Firefly’ın oyunculara karşı açık ve şeffaf davranış çabası çok daha iyi bir oyuncu-geliştirici ilişkisi geliştirmeye olanak sağladı. Firefly neden 3D’yi 2D’ye tercih etti? Ekran görüntüleri ne zaman yayınlanacak? Oyun neden Steam üzerine inşa edildi? Crusader 1’den hangi karakterler ve özellikler tekrar karşımıza çıkacak? Oyunu kendi başına yayınlamanın sağladığı özgürlükle Firefly bu konularda serinin hayranlarına karşı tamamen dürüst olma şansı yakaladı ki bu iki tarafı da memnun eden bir durum.

2014’ün bahar aylarında yayınlanması planlanan Stronghold Crusader 2 dijital olarak Firefly Stüdyoları tarafından yayınlanacak. Yayınlanmaya yakın bir zamanda açık bir beta düzenlenmesi de planlanıyor. Bu konuda detaylar 2014’ün başında açıklanacak.

-Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stronghold Crusader 2 için yeni sorular yeni cvaplar
İlginizi Çekebilir