Stronghold Crusader 2 İlk Oynanış Fragman’ı ile Gamescom'da

Merlinin Kazanı 21.08.2013 - 11:17
Açılın yoldan atlılar geliyor
Londra, Birleşik Krallık – 19 Ağustos 2013 – Firefly Stüdyoları Almanya, Köln’de gerçekleşen Gamescom 2013’da ilk oynanış videosunu yayınlayacak. Oyunun güncellenmiş versiyonu basına gösterilecek ve çok oyuncu modu (multiplayer) ile oyunun acımasız YZ (AI) karakterlerini içeren ilk oynanış fragmanı yayınlanacak.

Ekip Haziran’da E3’teki tanıtımdan itibaren yapılan çeşitli geliştirmeleri sunacak. Bu geliştirmeler içinde komut güçleri, yeni ünite yetenekleri ve kale duvarlarını gerçek zamanlı olarak yıkan ve tepede konuşlanmış şanssız okçuları içine çeken Tornado gibi dinamik olaylar da var. Ayrıca oyundaki co-op modu ve Stronghold serisi için tamamen yeni olan üniteler de gösterilecek.

Bu süreçte, oyunun ilk fragmanının yanında oyunculara ve basına Locust Swarm (Çekirge İstilası), mancınık gibi kuşatma ekipmanları, YZ rakipler ile insan oyuncular arasındaki çarpışma (skirmish) oynanışı ile ilgili fikir verecek  yeni ekran görüntüleri de yayınlanacak.

2014’ün ilk aylarında yayınlanması planlanan Stronghold Crusader 2, Firefly Stüdyoları tarafından dijital platformda piyasaya sürülecek. Oyunlara odaklı topluluk fonlama servisi olan Gambitious tarafından ek fon sağlanacak ve karşılığında kapalı beta ve ek oyun içeriği sunulacak.
 
Firefly Stüdyoları Hakkında

Firefly Stüdyoları gerçek zamanlı strateji ve MMO’lara odaklanan bağımsız bir PC oyun geliştiricisidir. 1999’da Simon Bradbury ve Eric Ouellette tarafından kurulan şirket, piyasaya 5 milyonun üzeinde satışa ulaşmış Stronghold serisini de içeren birçok yüksek profilli ve ticari başarıya sahip strateji oyunu sürmüştür. Firefly’ın Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri’nde ofisleri bulunmaktadır.

Gambitious Hakkında

Oyun endüstrisi için kurulan ilk kitle fonlaması servisidir. Oyun geliştiricileri, oyun hayranları ve ciddi yatırımcıları bir araya getirip ortak faydalar konusunda birlikte çalışmalarını sağlayan profesyönel bir ortamdır. Bağışlama tabanlı ön satış modelini eşitlik tabanlı modelle birleştiren Gambitious ciddi oyun yatırımcılarının eşit partnerler olmasını sağlayıp istedikleri projelere destek verebilecekleri ortamı sunarak çorbada tuzları olmalarına yardım etmektedir.

Gambitious yönetim ekibi tecrübeli geliştirme, pazarlama, yayınlama ekibinin bilgi ve tecrübeleri doğrultusunda yeni oyun projeleri ile ilgili seçimlerde doğru bir eleme yapabilmektedir.Projenin dünyaca ünlü bir oyundan ya da bir indie projesi olmasından bağımsız olarak, Gambitious ekibi projeyi ve süreçleri tüm yönleriyle ele alarak seçtikleri projelerin piyasaya sunumunda başarılı bir iş modeli sunmak için elinden geleni yapıyor.

-Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stronghold Crusader 2 İlk Oynanış Fragman’ı ile Gamescom'da
İlginizi Çekebilir