Stronghold Crusader 2: Princess & Pig DLC'si %33 indirimle çıktı

Merlinin Kazanı 24.03.2015 - 08:42
Crusader 2 oyuncularına yeni bir harita paketi sunuluyor
Firefly Stüdyoları bugün Stronghold Crusader 2: The Princess & The Pig DLC’sini yayınladı. 11 TL’den satışa sunulan ve indirilebilir içeriklerin ilk parçası olan bu paket kale simülasyonuna yedi tek oyunculu görev, iki yapay zeka karakter, yeni kale tasarımları ve başarımlar ekliyor:

Geliştirici Günlüğü:
Oyuna dört yeni çarpışma haritası ve daha gelişmiş yapay zeka ekleyen ‘Çalsın davullar ve zurnalar’ güncellemesinin bir parçası olan The Princess & The Pig indirilebilir içeriği Steam'de bir hafta boyunca %33 indirimle satışa sunuldu. İlk Stronghold oyunundaki dört ana kötü karakterden birini geri getiren ve asil bir prenses gibi yepyeni bir karakter sunan bu paket şu içerikleri ekliyor:
    
Yeni Görevler

Yeni adaylar Kudüs için verilen savaştaki çarpışmalarda yerini aldı! Princess ve Pig kılıçlarını, mızraklarını, topuzlarını ve daha fazlasını da beraberlerinde getirerek çöldeki güç dengesini değiştirmek üzere kutsal topraklar için verilen savaşa katıldılar. Yedi ölümcül senaryo ve üç yeni harita içeren yeni bir çarpışma patikasında savaş. Wolf, Richard the Lionheart ve Saladin (Selahaddin Eyyübi) gibi eski yüzler öncekinden daha zeki ve daha stratejik hamlelerle geri dönüyor. Bu yeni rakipler bazen size mücadelenizde destek olabilirler. Ama bu, son derece zorlu olan finalde geri duracakları anlamına gelmiyor.

Stronghold Crusader 2: Princess & Pig DLC'si %33 indirimle çıktı
Yeni Yapay Zeka Karakterler

The Pig


Erkenden “maceman” gibi hızlı birimlerle saldırıp rakiplerini telaşa sokan acımasız savaşçı Pig Stronghold serisine geri dönüyor. Kötü bir baba tarafından aç bırakılan Pig sonunda evden kaçtı ve İngiltere taşrasında bir grup haydudun arasına katıldı. İlk yağmalarda kendini ispatlayan Pig hızlıca bu eşkıyaların liderliğine yükseldi ve her bir çarpışmada en iyi ganimetleri kendine aldı. Kısa sürede aşırı yemeye başladı ve baya şişman birine dönüştü, bu yeni halini de düşmanlarını korkutmada kullandı. Bu karışık geçmişine rağmen Wolf ona bir dükalık sağlamayı başardı ve bu noktadan sonra Pig Wolf’a savaşlarda destek sağlamaya başladı. Bu ikili genelde ekip olarak çalışsa da Pig Wolf'dan babasından korktuğu kadar korkuyor.

The Princess

Stronghold serisinde yepyeni bir karakter olan Princess gücünü ve servetini çok sayıda birim ve pahalı kuşatma ekipmanlarına harcayıp rakiplerini zorluyor. İmtiyazlı bir tabakanın üyesi olan Princess'in saraydaki pozisyonu hayatı boyunca hiçbir şeyi ispatlaması gerekmediği anlamına geliyor. Böyle yüksek sosyal tabakada büyümenin ona güçlü bir özgüven katmış olması onun için büyük bir şans. Saraydaki yeri ve etkisi için savaştıktan sonra, Princess artık kumandan olarak da kendisini çöl sıcağında ispatlamak istiyor. Bu da her erkek veliahtta da olduğu gibi onu korkusuz ve gururlu bir askeri lider yapıyor.

-Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 19:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stronghold Crusader 2: Princess & Pig DLC'si %33 indirimle çıktı
İlginizi Çekebilir