Stronghold Kingdoms: Island Warfare Çıktı

Furkan Sakoğlu 5.02.2016 - 15:22
“Kale MMO’su” için gelen son genişleme oyuna gemiler, değişen hava koşulları ve 38 tropik ada ekliyor
Firefly Stüdyoları yeni bir genişleme paketi yayınladı — Stronghold Kingdoms: Island Warfare (Ada Savaşı). Şimdi PC ve Mac’de oynanabilen bu paket gelecek aylarda çıkacak yeniden tasarlanan mobil sürümde de bulunacak. Bu yeni paket oyuncular tarafından uzun zamandır sıkça talep edilen gemiler ve yeni bir oyun modunu sunuyor:



Stronghold Kingdoms’ın bey ve hatunları değişen deniz koşullarında 38 tropik adada kanlı savaşlar veriyor. Tek bir krallık için 38 ada, 18 eyalet ve 99 vilayette saldırırken, keşfederken ve ticaret yaparken ağır fırtınalardan kaçınıyorlar.

Kuyruk rüzgârları, zorlu denizler ve şiddetli fırtınalar orduların, ticaret gemilerinin ve keşif erlerinin hızını denizlerde adalar arasında artıracak ya da azaltacak şekilde günlük olarak değiştirir. Saldırı kuvvetleri güçlü bir kuyruk rüzgârı yakalayıp düşmanı göz açıp kapayıncaya kadar yok edebilir. Tüccarlar uygun koşullarda hareket ederek tek bir günde kazançlarını ikiye katlayabilir. Keşif erleriyse fırtınalar yüzünden o kadar yavaşlayabilir ki yaptıklarından dolayı kendilerini eve dönene kadar kalelerini yok eden bir çatışmayı tetiklemiş halde bile bulabilirler!

Stronghold Kingdoms: Global Conflict’ten kısa süre sonra yayınlanan Island Warfare yüzbinlerce oyuncu için oyunun en temel mekaniklerinde değişiklikler sunuyor. ‘Global Conflict’ haritasından sonra en çok talep edilen özellikleri içeren Island Warfare, hareket hızını tahmin etmenin imkânsız olduğu bu koşullarda eski taktikleri tamamen ortadan kaldırıyor.

Oyuncular Stronghold Kingdoms: Island Warfare’i ücretsiz indirip oynayabilirler:

www.strongholdkingdoms.com

-Basın Bülteni

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 13:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2016 02:55
Bir linki bile düzgün şekilde ekleyemiyorsunuz siteye. Ondan sonra adblocker kullanmayın size daha iyi içerikler verecez diyorsunuz. -_-
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.02.2016 08:13
süper oyun ücretsiz olması ayrı bir güzel
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stronghold Kingdoms: Island Warfare Çıktı
İlginizi Çekebilir