Stronghold Kingdoms: Kurt'un Yükselişi çıktı!

Merlinin Kazanı 8.03.2015 - 12:38
Yeni oyun modu, gelişmiş yapay zeka ve PvE oynanışını sunuyor
Firefly Stüdyoları bugün Stronghold Kingdoms için PC ve Mac’ten ücretsiz olarak erişilebilecek yeni genişleme paketi Stronghold Kingdoms: Kurt’un Yükselişi’ni yayınladı. Kurt’un Yükselişi, serinin kötü karakteri Kurt’un kuşattığı bir dünyada yeni PvE oynanışı sunarak orijinal MMO ortamının vahşi dünyasını yeniden dizayn ediyor:

“Kurt’un Yükselişi’ndeki amaç Stronghold Kingdoms’ın oynanışını tersine çevirmek. Kingdoms’ın zorlu bir oyuncuya karşı oyuncu formatını değiştirip insanları ortak bir düşmanı yenmek için birbirleriyle iş birliğine gitmeye yönlendiriyoruz” dedi Firefly Stüdyoları’nın Yaratıcı Yönetmeni Simon Bradbury. “Normal oyun dünyalarında PvP (oyuncuya karşı oyuncu) oynanışını hala sürdürebilirsiniz. Kurt’un Yükselişi’ni geliştirme amacımız PvE’yi (oyuncuya karşı çevre) tercih eden oyuncular için MMO oyunumuza yeni bir oynama biçimi eklemek. Oyuncuların Kurt, Yılan, Domuz ve Fare’yi yenmek için kullanacakları taktikleri görmek için sabırsızlanıyorum.”

PC ve Mac için erişilebilir olan Kurt’un Yükselişi, klasik Stronghold karakterlerini, daha gelişmiş yapay zekayı ve yeni PvE oynanşını sunan özel bir oyun modu. Britanya Adaları’nın ortaçağ haritasında bir başlangıç noktası belirlendikten sonra oyuncular Kurt, Yılan, Domuz ve Fare tarafından gelen yapay zeka istilasına karşı geride durmak zorunda kalacaklar. Kurt Britanyalılar’dan intikamını almak için geri geldi. Kurt oyuncuları düşman ordularına saldırmaya ve köylerini geri alıp oyları kazanarak siyasi arenada hayati toprakların kontrolünü ele almaya zorluyor. Bu yeni yapay zeka rakipler normal oyuncularla aynı yeteneklere sahip, bu da onlara oyuncuların köylerini yıkma, zapt etme, seçimlerde kendilerine oy verme, kaleleri tamir etme, zulaları keşfetme ve daha fazlasını yapabilme imkanı sağlıyor.
 
Oyuncular Stronghold Kingdoms: Kurt’un Yükselişi’ni ücretsiz oynayarak Kurt’a karşı intikam alabilir ve onun Ortaçağ İngiltere’sindeki istilasını durdurabilir.
 
-Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stronghold Kingdoms: Kurt'un Yükselişi çıktı!
İlginizi Çekebilir