Stronghold Kingdoms'da beklenen Dünya sonunda geliyor

Merlinin Kazanı 30.01.2014 - 17:46
İşte Türkiye'yi de içeren Avrupa Haritası!
Stronghold Kingdoms için gelen yeni Avrupa Savaşı güncellemesi, Steam’in oynaması ücretsiz en popüler on oyunundan biri olan bu oyunda, 32 ülkeyi ortaçağda birbirleriyle savaşa sokuyor. Firefly Stüdyoları bugün oyunun resmi sitesi üzerinden yayınladığı postayla bununla ilgili açıklamayı yaptı.
    
“Stronghold Kingdoms 2010’daki açık betayla tüm oyunculara açıldığından beri hem boyut hem de kapsam olarak sürekli büyüdü, bunu oyunculara borçluyuz. Geçtiğimiz yıl topluluğumuzla yakın bir şekilde çalışarak, onlardan oyunun forumu ve sosyal medya kanalları aracılığıyla gelen önerileri göz önüne alarak aylık güncellemeler yayınladık. Yeni Avrupa Savaşı güncellemesi Almanya, Fransa ve diğer Avrupa ülkeleri haritaları eklenmeye başladıktan beri oyuncuların uzun zamandır görmeyi istedikleri şeyleri oyuna ekliyor. ‘Europe’ 32 ülkesiyle ve yoğun savaşlarıyla tek bir oyun dünyası!”

Stronghold Kingdoms'da beklenen Dünya sonunda geliyor
Tüm oyuncular için ücretsiz olan bu yeni güncelleme, öncekilerden daha fazla köyüyle, ülkesiyle ve kralıyla Firefly’ın popüler MMORTS oyunu için şu ana kadarki en büyük oyun dünyasını sunuyor. 13 Şubat 2014 TSİ 17:00’den itibaren oyuncular bu yeni dünyaya erişip kara, deniz ve 32 ülkeyi bölen yeni sınırlar boyunca akın akın zamanlanmış saldırılar gönderebilirler:

Norveç, Birleşik Krallık, İrlanda, Fransa, İspanya, Portekiz, Belçika, Hollanda, Almanya, Danimarka, İsviçre, İtalya, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Macaristan, Batı Balkan Devletleri, Doğu Balkan Devletleri Yunanistan, Bulgaristan, Türkiye, Romanya, Moldova, Ukrayna, Polonya, Litvanya, Belarus, Letonya, Estonya, Rusya, Finlandiya, İsveç

Eklenen tüm ülkelerin kendi siyasi yapıları ve oyuncu kralları olacakken Avrupa’nın büyük bölümlerine hükmetmek de mümkün olacak, yani tüm kıtayı büyük bir hane kontrol edebilecek. Bunu yapabilmek için oyuncular bir araya gelip tüm yönlerden gelecek saldırılara karşı savunma yapmalılar ki Firefly bunun için yeni oyuncuların da mücadelelere aktif olarak katılmalarını öneriyor. “Kendinizi dar alanla kısıtlarsanız elinizdeki toprak da sizden alınabilir. Bu yeni oyun dünyası Stronghold Kingdoms’ın en talep edilen özelliklerinden biri olduğundan bunu gelecek ay sunacak olmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Ülken için savaş ve tarihi tekrar yaz!”

Yayınlanmasının üzerinden neredeyse iki yıl geçen Kingdoms, 100’ün üzerinde farklı ülkeden yaklaşık 3 milyon kayıtlı üyesiyle Steam üzerinde oynanabilecek en ünlü oyunlardan biri olarak göze çarpıyor.

- Basın Bülteni
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
Stronghold Kingdoms'da beklenen Dünya sonunda geliyor
İlginizi Çekebilir