Subnautica'nın Xbox One portu geliştiriliyor

İsmet Ergül 24.12.2015 - 12:42
Denizin derinliklerine yolculuk..
Subnautica 16 Aralık 2014'te Steam üzerinden erken erişim olarak satışa sunulan bir hayatta kalma oyunuydu. Bu oyunun diğer hayatta kalma oyunlarından farkı ise denizin derinliklerinde geçiyor olmasıydı. Yabancı bir deniz olduğumuz Subnautica bizlere uzaylı diyebileceğimiz canlılarla karşılaştırıyor ve geliştirdiğimiz, elde ettiğimiz ekipman ve silahlarla hayatta kalmamıza imkan veriyordu.Unknown Worlds Entertainment tarafından halen geliştirilen oyunun ne zaman tamamlanacağının henüz belirli bir tarihi olmasa da Microsoft'un yaptığı anlaşmaya göre Subnautica 2016'da Xbox One oyuncuları ile birlikte olacak.

Geçtiğimiz günlerde Unknown Worlds Entertainment'ın geliştiricisi olan Charlie Cleveland, Xbox One geliştirme pakedinin Subnautica için kullanacağının haberini vermişti. Herhangi bir hata da Subnautica'nın Xbox One çıkarılmayacağından bahseden Cleveland, ellerinden gelenin en iyisi yaptıklarını ve Mart ayında Xbox One oyuncularına Subnautica'yı sunmak istediklerinin de altını çizdi.

 Subnautica'nın Xbox One portu geliştiriliyor
Ark: Survival Evolved gibi konsol oyuncularının karşısına çıkmak için hazırlık yapan Subnautica'nın çıkış henüz onaylanmasa da Unknown Worlds Entertainment ekibi, oyunu Xbox One için hazırlıyor.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 02:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
 Subnautica'nın Xbox One portu geliştiriliyor
İlginizi Çekebilir