Suicide Squad spin-off serisi Peacemaker'a yeni isimler eklendi

Özgür Deveci 12.11.2020 - 20:19
HBO Max tarafından yayınlanacak olan Suicide Squad filminin spin-off serisi Peacemaker'ın kadrosuna dört yeni isim dahil oldu.

HBO Max tarafından yayınlanacak olan Suicide Squad filminin spin-off serisi Peacemaker'ın kadrosuna Danielle Brooks, Robert Patrick, Jennifer Holland ve Chris Conrad dahil oldu. John Cena ve Steve Agee'ye eşlik edecek bu oyuncularla birlikte dizinin ana kadrosu da ortaya çıkmış oldu. Brooks'un karakterinin adı Leota Adebayo, ancak dizideki rolü şu an için gizli tutuluyor. Daha önce duyurulduğu gibi Cena, James Gunn imzasını taşıyan Suicide Squad filmindeki Peacemaker rolünü yeniden canlandıracak. Dizi, 8 bölümden oluşacak.

Serinin barışa her ne pahasına olursa olsun inanan Peacemaker'ın kökenini araştırdığı söyleniyor ve onu elde etmek için kaç kişiyi öldürmesi gerektiği umurunda bile değil. Yapımın, Gunn'ın Guardians of the Galaxy Vol. 3 üzerinde çalışmaya başlamasından önce, 2021 başlarında başlaması planlanıyor. Yeni Suicide Squad filmi ise, 6 Ağustos 2021 tarihinde vizyona girecek.

Suicide Squad spin-off serisi Peacemaker'a yeni isimler eklendi

Suicide Squad spin-off serisi Peacemaker'a yeni isimler eklendi

Popüler Netflix dizisi Orange Is the New Black'in yedinci sezonundaki Taystee rolüyle tanıdığımız Danielle Brooks'un son çalışmaları arasında The Day Shall Come, Clemency ve Angry Birds yer alıyor. Amerikalı aktrisin diğer projeleri arasında Master of None ve Close Enough bulunuyor. Ayrıca The Color Purple'ın Broadway canlandırmasında ve The Public Theatre'ın Shakespeare filmi Much Ado About Nothing yapımlarında rol aldı. Saturn Ödülü sahibi Amerikalı film ve televizyon oyuncusu Robert Patrick ise, Terminatör 2: Kıyamet Günü filminde sıvı metal robot olan T-1000 rolüyle tanınıyor. Jennifer Holland'ın önceki projeleri arasında American Pie Presents: The Book of Love, American Horror Story ve Sun Records yapımları bulunuyor. Son olarak Chris Conrad'ı da 1997 yapımı Mortal Kombat: Annihilation filminde canlandırdığı Johnny Cage karakteriyle tanımıştık.

Peacemaker'ın senaryosunu kaleme alan Gunn, pilot bölüm dahil olmak üzere birçok bölümün yönetmenliğini üstleniyor. Cena ise, başrol oyunculuğunun yanı sıra yardımcı yapımcı olarak Gunn'a eşlik edecek. Gunn, Troll Court Entertainment aracılığıyla Suicide Squad filminin yapımcısı Peter Safran ile aynı zamanda The Safran Company'nin yönetici yapımcılığını üstlenecek. Warner Bros. Television'da stüdyo olarak destek verecek.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 21:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Suicide Squad spin-off serisi Peacemaker'a yeni isimler eklendi
İlginizi Çekebilir