Merlin'in Kazanı Merlin'in
Kazanı
Sinema/TV

Suicide Squad'ın inceleme notları iç açıcı değil

Yapma işte bunu..

Suicide Squad'ın inceleme notları iç açıcı değil
DC sinematik evreninin en merak edilen filmlerinden biri olan Suicide Squad'ın ülkemizde gösterime girmesine birkaç gün kala inceleme notları da düşmeye başladı. Filmin bazı ülkelerde çıkışı ve izlenmesi ile birlikte fan savaşlarının da aynı anda başladığını söyleyebiliriz. Tabi bu tartışmaların eşliğinde film siteleri de Suicide Squad incelemelerini yayınlamaya başladı. Yayınlanan bu inceleme notlarına baktığımızda durumun çok iç açıcı olmadığını görüyoruz.

USA Today'in en yüksek notu verdiği filmin genel not ortalaması ise bir hayli düşük. An itibari ile Meta skoru 46 olan film Empire'dan 80, Total Film'den 60, The Verge'den 45, Holywood Reporter'dan ise 40 puan almış. genel kanıya baktığımızda ise filmin en başarılı unsuru Harley Quinn olarak gösterilmiş.

Filmin Rotten Tomatoes puanı ise an itibari ile %35. Bu puana sinirlenen DC hayranları ise Rotten Tomatoes hakkında bir imza kampanyası başlatmış bile. Açıkçası filmin bu kadar dengesiz puanlar alacağını ben de beklemiyordum. Yine de son sözü söylemek için izlemekte ve ondan sonra karar vermekte fayda var.

Suicide Squad'ın inceleme notları iç açıcı değil
Okur Tepkisi Bu içerik sende ne uyandırdı? İlk tepkiyi sen bırak

Yorumlar (6)

Yorum yap, MK Puanı ve Enerji kazan

Topluluğa katılmak için giriş yap. En az 20 kelimelik onaylanan yorumlar 3 MK Puanı ve 3 Enerji kazandırır.

Z
zeknoss Simyacı

Sevgili 04.08.2016 20:41, bayağı bir geçmiş post üzerinden, MK'nın düzgün bir yorum sistemi olmadığından (bari Disqus kullanın, kurtulun şu sistemden artık) anca dönüş yapabiliyorum sana. Sinematografi anlayışımı tek bir yorumumla yerin dibine gömmek, "benim gibiler" şeklinde harikulade genellemeler yapabilmek gerçekten güzel şeyler. Sana bordo klavyelilik kariyerinde başarılar diliyor, esenlikle uğurluyorum. İzmir marşıyla hadi!

0 puan
MO
MK Okuru

İzlediğim en kötü filmlerden biriydi. Sadece süper kahraman, aksiyon veya fantastik, bilim kurgu filmlerinden bahsetmiyorum. Film tarihindeki en kötü filmlerden biriydi. DC Extended Universe benim için başlamadan bitmiştir!!!!!!

0 puan
MO
MK Okuru

14:43, Rotten Tomatoes sitesi bir ''Review Aggregator'' sitesidir. ''Collector''dur(toplayıcı) yani. İnceleme toplar ve ortalama hesaplar. Kendi başına incelemeleri falan yoktur. Kendi başına bir filme puan verdiği görülmemiştir. Bu konuda video bile çekmemiştir. Sen neyin kafasını yaşamışsındır ?

0 puan
MO
MK Okuru

14:43, rottentomatoes un incelemelerini ve puanlarını biraz araştırırsan bulursun diyorsun hala. olm. o Suicide Squad %27 ise o %27 rotten'ın puanı değil. Dünya geneli medya kuruluşlarının ortalama puanı. orada yer alan açıklama o ortalama puan üzerine. Varolmayan videolardan da bahsetme lütfen ;)

0 puan
MO
MK Okuru

14:43, rottentomatoes'un herhangi bir puanı yok film üzerine, bire de bulursun diyorsun ya XD. olm, rotten sadece ortalamayı veriyor. anlayamadın mı şunu hala. üstelik ortada tezatlık fln yok. rotten, marvel'dan rüşvet alamaz, ve sitenin %30 u da warner'ın! Neresi tezatlık bunun? Zıtlık nerede ?

0 puan
MO
MK Okuru

Filmi izlerken utandım resmen. Böyle ucuz diyaloglar, böylesine berbat bir senaryo ve katledilen karakterler.... diyecek bir şey yok cidden. Eleştiriler insaflı bile davranmış bu filme. Rotten Tomatoes %26 ise, bu oy bu filme fazladır bile! Rezalet. Para verdiğime bile utanıyorum :(

0 puan