Suits hayranlarını üzecek haber Patrick Adam tarafından geldi

Furkan Güler 31.01.2018 - 13:42
Sevilen karakterler birer birer gidiyor.

İşlediği konu itibari ile diğer dizilerden oldukça farklı olan Suits, yavaş yavaş hikayesinin sonuna geliyor. İngiltere prensesi olduğu için diziden ayrılma kararı alan Meghan Markle'ın ayrılacağı zaten daha önceden biliniyordu. Ancak dizide Mike Ross'u oynayan Patrick J. Adams da diziden ayrılacağını açıkladı. Avukatlık diploması olmadan avukatlık yapmayı başaran Mike Ross karakterinin diziden nasıl çıkartılacağını merak ediyorum.

Mike Ross, Suits'e veda ediyor

Ayrıca kendisi Mike Ross karakterinin mutlu bir son ile birlikte çıkartılacağı haberini verdi. Yani karakterimizin başına şirkette kötü bir olay gelmeyecek. Şu anda yedinci sezonunda olan diziyi bir anlamda Harvey Specter karakterini oynayan Gabriel Macht taşıyor diyebiliriz. Ayrıca Destiny serisinden tanıdığımız Ikora karakterini seslendiren Gina Torres (dizide Jessica Pearson karakterini oynuyor) oyuncuların ayrılması ile alakalı üzgün olduğunu ancak işlerin böyle yürüdüğünü belirtti.

Son olarak dizinin, kanal tarafından sekizinci sezon onayını aldığını da belirtelim. Yani Suits hikayesini bir sezon daha göreceğiz. Muhtemelen sevilen dizi izlenme rakamlarına göre uzun bir süre devam edecek gizi gözüküyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 23:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.01.2018 13:52
Üzdü :/
Kalan Karakter: 300 Gönder
Suits hayranlarını üzecek haber geldi
İlginizi Çekebilir