Summer Game Fest Live Showcase 2024 Ne Zaman?

Tunay Şahin 6.06.2024 - 16:57
Summer Game Fest Live Showcase 2024 ne zaman gerçekleşecek diye merak ediyorsanız, detaylı rehberimizde birçok bilgiye verdik.

Summer Game Fest Live Showcase 2024 ne zaman ve nerede izleyebilirsiniz? Geoff Keighley yakında E3'ün yerini alan Summer Game Fest önümüzdeki günlerde karşımızda olacak. Etkinlik, tüm platformlardaki oyunlar için güncellemeler ve duyurularla dolu geniş kapsamlı bir sunuma ev sahipliği yapıyor. PlayStation Showcase gibi bağımsız etkinlikler dışında, yılın sunduğu en büyük ve en heyecan verici tanıtımları burada göreceğiz. Peki, ne zaman? Rehberimizde Summer Game Fest Live Showcase 2024 hakkında bilmeniz gereken her şeyi bulabilirsiniz.

Summer Game Fest Live Showcase 2024 Ne Zaman Gerçekleşecek?

Summer Game Fest Live Showcase 2024, 7 Haziran 2024 Cuma günü Los Angeles, Kaliforniya'daki YouTube Theatre'dan canlı yayınla gerçekleşecek. Aşağıda, saat diliminize bağlı olarak ne zaman ayarlayacağınızı bulabilmeniz için kullanışlı bir başlangıç saatleri listesi bulunmaktadır:

  • Türkiye: Gece 12 (8 Haziran)
  • Kuzey Amerika: 2pm PDT / 3pm MDT / 4pm CDT / 5pm EDT
  • İngiltere/İrlanda: BST 10pm
  • Avrupa: 11pm CEST / 12am EEST
  • Asya/Okyanusya: Sabah 6 JST / Sabah 5 AWST / Sabah 7 AEST

Summer Game Fest Live Showcase 2024'ün hemen ardından, tamamen bağımsız oyunlarla ilgili bir gösteri olan Day of the Devs: Summer Game Fest Edition 2024 gerçekleşecek.

Summer Game Fest Live Showcase 2024'ü Nereden İzleyebilirsiniz?

Summer Game Fest Live Showcase 2024'ü resmi YouTube ve Twitch kanallarında ilgili bağlantılar üzerinden izleyebileceksiniz. Ayrıca, sitemizde de canlı olarak yeni yayınlanan video ve haberleri de paylaşacağız.

Summer Game Fest Live Showcase 2024 Ne Zaman Gerçekleşecek?

Summer Game Fest Live Showcase 2024'te Hangi Oyunlar Gösterilecek veya Duyurulacak?

Geoff Keighley ve Summer Game Fest'in sosyal kanalları, Summer Game Fest Live Showcase 2024 sırasında göreceğimiz oyunlardan ve stüdyolardan birkaçını tanıtmaya başladı. Aslında, şov veya ilgili etkinlikler sırasında yer alacak katılımcı yayıncı ve geliştiricilerin uzun bir listesi var:

  • 2K
  • Amazon Games
  • Annapurna Interactive
  • Arc Games
  • Atari
  • Bandai Namco Entertainment
  • Blumhouse Games
  • Bokeh Game Studio
  • CAPCOM
  • Day of the Devs
  • Deep Silver
  • Devolver Digital
  • Discord
  • Dolby
  • Electronic Arts
  • Embark Studios
  • Epic Games
  • Focus Entertainment
  • Funcom
  • HoYoverse
  • iam8bit
  • Indie Angels
  • Innersloth
  • Ironmace
  • Jyamma Games
  • Level Infinite
  • Magic the Gathering
  • Meta
  • NCSoft
  • NetEase Games
  • Netflix Games
  • Nexon
  • Niantic
  • PLAION
  • PlayStation
  • Pocketpair
  • Private Division
  • Razer
  • Recreate Games
  • Riot Games
  • S-GAME
  • Samsung Gaming Hub
  • Seasun Games
  • SEGA
  • SNK
  • Steam
  • Sunblink
  • Supercell
  • Thunderful Games
  • TiMi Studio Group
  • Torn Banner Studios
  • Ubisoft
  • Uncapped Games
  • WB Games
  • Xbox

Şimdiye kadar birkaç spesifik ayrıntı da doğrulandı. Metafor: ReFantazio, Delta Force gibi gösterilecek: Hawk Ops, Palworld ve Batman: Arkham VR gösterilecek. 2K Games "en büyük ve en sevilen serilerinden" birine yeni bir giriş duyuracak ve geliştirici Uncapped Games yeni RTS'sini tanıtacak.

Summer Game Fest Live Showcase 2024 Ne Kadar Sürecek?

Önceki yıllara göre, Summer Game Fest Live Showcase 2024 yaklaşık iki saat uzunluğunda olacak. Bununla birlikte, yayını açık tutarsanız, bazı indie aromalı güzellikler için doğrudan Day of the Devs: Summer Game Fest Edition 2024'e geçecektir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2024 17:17
Kalan Karakter: 300 Gönder
Summer Game Fest Live Showcase 2024 Ne Zaman?
İlginizi Çekebilir