Sunless Skies, Steam'e geliyor

Furkan Güler 2.08.2017 - 13:50
Sunless Sea'nin tadı damağınızda kaldıysa devamı için sizi Sunless Skies'a davet ediyoruz.
6 Şubat 2015 tarihinde piyasaya sürülen Sunless Sea'nin devamı olarak gösterilen Sunless Skies, Kickstarter macerasını tamamlayarak Steam'e geldi. Erken erişim olarak Steam marketine eklenen oyunu, Sunless Sea'de olduğu gibi kuş bakışı şeklinde oynayacağız. 11,739 destekçiden 377,952£ toplayan Sunless Skies, Sunless Sea'de olduğu gibi keşif ve hayatta kalma üzerine kurulu olacak.

Viktorya Dönemi'nde geçmesiyle İngiltere'nin puslu denizlerinde demir attığımız Sunless Sea, oynanış mekaniklerinin yanında oyun içerisinde bulunan metinlerin edebi olarak güzel olmasıyla da öne çıkabilmişti. İleri seviye İngilizce gramer bilgisi isteyen oyun, bu yüzden niş bir kitleye hitap edebiliyordu.

Sunless Skies, Steam'e geliyor
Aynı oynanış mekanikleri kullanılan Sunless Skies'da ise nasıl bir hikaye ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz, ancak Sunless Sea'de olduğu gibi hikayenin yine derin olacağından eminiz. Diğer bir yandan oyunun ana mekaniği olan keşif yapısının ise Sunless Skies'da daha ileri seviyede olacağı söyleniyor. Steam üzerinden olumlu yorumlar alan Sunless Sea'yi hala deneyim etmediyseniz ilk fırsatta oyuna el atmanızı öneririm. İngiliz edebiyatından da alıntılar yapan Sunless Sea'nin devam oyunu olan Sunless Skies'ın çıkış tarihi şimdilik belli değil. Ancak oyunu oynamak istiyorsanız 30 Ağustos 2017 tarihinde Steam'den satın alarak geliştiricisine destek olabilirsiniz.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sunless Skies, Steam'e geliyor
İlginizi Çekebilir