Sunrise uygulaması iPad için yayınlandı

Erdem Taş 13.01.2014 - 13:38
Takvim uygulaması olan Sunrise geçtiğimiz günlerde yeni güncellemesini aldı
Kayıp iki parçayı tamamlayan uygulama, şimdi iPad’de yeni dizaynı ile daha büyük ekranda kullanabilir. Program nihayet arka planda güncelleme desteği alarak her açtığınızda verinin güncel olmasını, aynı zamanda bildirimleri almamızı sağlıyor.

Şirketin ortaklarından ve CEO Pierre Valade “Her geçen gün artık bilgisayar yerine iPad kullanıyorum. İnsanlar da benim gibi düşünüyor ve bu cihaz üzerinde istediği her şeyi yapmak istiyor. Bir yandan günlük işlerini de bu cihazla halletmek istiyor. Bu yüzden Sunrise uygulamasını iPad’e çıkardık.” dedi.

Sunrise uygulaması iPad için yayınlandı
Standart Sunrise kullanıcısıysanız, iPad uygulamasında umduğunuzu bulabilirsiniz. Daha detaylı bir takvim görünümü ile daha geniş bir perspektif kazanan uygulama, ayların görünümünde olayları gösterebiliyor. Aynı zamanda her zamanki gibi sosyal medya platformlarıyla da çalışabiliyor. Örneğin; Facebook üzerinden hesabı tanımladığınızda, isterseniz Facebook arkadaşlarınızın doğum günlerini, o saatlerdeki etkinlikleri, arkadaşlarınızın veya başka kişilerin katılma durumunu öğrenebiliyorsunuz. Bu uygulamayı iPad’de, iPhone’dan daha kolay ve daha zevkli kullanabildiğimizi de söyleyelim.

Genelde takvim uygulamalarında, ne zaman takvimi açarsanız size hep aynı soruyu sorar. “Sırada ne var?” Eğer bu basitliği ortadan kaldırmak istiyorsanız Sunrise tam size göre. Uygulamayı açtıktan sonra, tüm planınızı basit bir kaydırmayla öğrenebilirsiniz.


Dolu olduğunuz bir programda sadece boş olduğunuz zamanları veya önümüzdeki haftaya basit bir bakış atabiliyorsunuz. Aynı zamanda yukarıdaki bir tuşa basarak haftalık takvimden aylık takvime de rahatça geçebiliyorsunuz.

Basit parmak hareketleriyle, işlerinizi belirli bir planda yapmak, kullanışlı bir takvim uygulaması edinmek istiyorsanız, Sunrise tam size göre.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 10:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sunrise uygulaması iPad için yayınlandı
İlginizi Çekebilir