Super Bomberman R Online bedava olarak çıktı

Ersin Kılıç 29.05.2021 - 02:23
Oynaması tamamen ücretsiz olan Super Bomberman R Online PlayStation, Xbox, Switch ve Steam üzerinden ücretsiz olarak yayınlandı.

Bir dönemin en keyifli oyunlarından biri olan oyun, Super Bomberman R Online ismi ile yenilenmiş, üstelik oynaması tamamen ücretsiz bir şekilde çıktı. İlk sezonu başlayan Super Bomberman R Online klasik serinin ana dinamiklerini yeni oynanış biçimleri ile destekleyecek. Oyunun çıkışı ve 1.sezonu hakkında yapılan resmi açıklama ise şu şekilde;

Super Bomberman R Online bedava olarak çıktı

Konami Digital Entertainment, B.V. ve Mediatonic yaptıkları açıklamada bugün resmi olarak yayınlanan SUPER BOMBERMAN R ONLINE’ın açılışa özel Fall Guys: Ultimate Knockout crossover’ına ev sahipliği yapacağını duyurdu.

“Bean Bomber” Super Bomberman R Online’a giriyor

İşbirliğinin bir parçası olarak bugünden itibaren tüm Super Bomberman R Online oyuncuları çok özel “Bean Bomber” karakterine sahip olabilecek – böylece ilk kez bir Fall Guy karakteri başka bir oyunda kendine yer buluyor! Karakter tüm oyunculara ücretsizdir ve ileri tarihte bir açıklamaya kadar oyunda kalacaktır. Oyuncular yepyeni Battle 64 modu ve çok daha fazlasında hayatta kalma ve rakiplerinin önüne geçme mücadelesi verirken “Bean Bomber” da savaş alanına dalış yaparak bombalardan uzak kalmaya çalışıyor

Bitmedi! Bomberman de Fall Guys: Ultimate Knockout’a misafir oluyor ve 4 Haziran’dan itibaren oyun içi mağazadan 10 Crowns’a satın alınabilecek Bomberman kostümüyle oyunun tozunu atmaya geliyor.

Super Bomberman R Online bedava olarak çıktı

Fall Guys "Bomberman" kostümü

SUPER BOMBERMAN R ONLINE an itibarıyla PlayStation®4, Xbox One, Nintendo Switch™ ve PC üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir ve oynanabilir. Oyun PlayStation®5 ve Xbox Series X|S platformlarını da desteklemekte.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 09:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.05.2021 01:27
Haberi görür görmez indirdim. Gerçekten hem çok zevkli hem de zor bir oyun. Çok iyi oynayan pekçok rakip var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.05.2021 16:17
Arkadaşlarınızla oynamak istiyorsanız, 18TL ödeyerek Premium'a yükseltmeniz gerekiyor.
Diğer türlü tanımadığınız rastgele bir kişi ile online olarak oynayabiliyorsunuz.

Yazıda keşke bu ince detay da belirtilseymiş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Bomberman R Online bedava olarak çıktı
İlginizi Çekebilir