Super Mario filmi için yeni fragman geliyor

Ersin Kılıç 29.11.2022 - 12:19
Ünlü oyuncu Chris Pratt'i başrolde göreceğimiz Super Mario filmi için yeni bilgilerin ve fragmanın yayınlanacağı bir sunum duyuruldu.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk teaser videosu ile büyük ses getirmeyi başaran Super Mario filmi için yeni bir fragman daha geliyor. Nintendo yaptığı açıklama ile film için özel bir Direct sunumu yapacaklarını duyurdu. Bu sunumda fragmanın yanı sıra filme dair bazı detayların da açıklanması bekleniyor.

Super Mario filmi için özel Direct sunumu duyuruldu

Nintendo'nun resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada Nintendo Direct sunumunda yeni fragmanın yayınlanacağı resmen doğrulanmış oldu. Bu Direct sunumunda bir beklenti olmaması adına herhangi bir oyunla ilgili içerik olmayacağı da not düşülmüş. Bu da filmle ilgili farklı detayların gelebileceği ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Açıklama ile birlikte bir görsel de yayınlanmış. Bu görselde Mantar Krallığı'nın prensesi Peach'in tahtını görüyoruz. Bu da yeni fragmanda Prenses Peach'in gözükeceği ihtimalini kuvvetlendiriyor. Duyurulan bu Direct sunumu 29 Kasım, yani bu gece Türkiye saati ile 01:00'da yayınlanacak.

Super Mario filmi için yeni fragman geliyor

Chriss Pratt'i Super Mario rolünde izleyeceğimiz filmde Charlie Day'i Luigi, Anya Taylor-Joy'u Prenses Peach ve Jack Black'i ise Bowser rolünde izleyeceğiz. Filmin 7 Nisan 2023'te gösterime gireceğini de hatırlatalım. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 21:14
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Mario filmi için yeni fragman geliyor
İlginizi Çekebilir