Super Mario Maker 2'ye harita editörü ve yenilikler ekleniyor

Ersin Kılıç 21.04.2020 - 11:51
Nintendo yaptığı açıklama ile kendi Mario dünyalarımızı oluşturduğumuz Super Mario Maker 2 için yeni bir güncellemenin müjdesini verdi.

Kendi Mario bölümlerimizi oluşturup, diğer oyuncular ile paylaştığımız Super Mario Maker 2 için son büyük güncelleme duyuruldu. Bu güncelleme ile birlikte başta dünya haritası editörü olmak üzere birçok yeni içerik ve özellik geliyor.

Super Mario Maker 2'ye harita editörü ve yenilikler ekleniyor

Super Mario Maker 2 ilk oyunun izinden giden ve hem kendi bölümlerinizi tasarlayabileceğiniz, hem de milyonlarca oyuncu tarafından tasarlanan diğer bölümleri oynayabileceğiniz bir oyun. Tasarım aşamasında şimdiye kadar çıkmış birçok Mario oyunundan beslenen Super Mario Maker 2, şimdiye kadar hep bölümlere odaklanıyordu.

Duyurulan bu yeni güncelleme ile birlikte oyuncular artık bölümler dışında kendi dünya haritalarını da tasarlayabilecekler. Ayrıca tıpkı Mario oyunlarında olduğu gibi bu haritada dilediğiniz noktaya dilediğiniz bölümü de yerleştirebileceksiniz. Yani baştan sona kendi Mario oyununuzu yapabilir ve diğer oyuncular ile paylaşabilirsiniz. Tabi harita editörü dışında başta yeni power-up özellikleri olmak üzere Mario oyunlarından aşina olduğumuz birçok özelliğe de bu yeni güncelleme ile birlikte kavuşacağız.

Bu yenilikler arasında Frog Suit, Power Balloon, Boomerang Flower, Cannon Box, Propeller Box gibi birçok özellik bulunuyor. Bu güncellemenin 22 Nisan'da, yani yarın yayınlanacağı da açıklandı. Güncelleme ile ilgili yayınlanan videoya ve yeniliklere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Mario Maker 2'ye harita editörü ve yenilikler ekleniyor
İlginizi Çekebilir