Super Mario Odyssey, en hızlı satan Mario oyunu oldu

Furkan Güler 3.11.2017 - 09:58
Nintendo işini biliyor.

2017 yılı Nintendo için şüphesiz oldukça güzel bir yıl oldu. Nintendo Switch'in çıkması ve kısa sürece başarı elde etmesi, The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın satışları ve son olarak Super Mario Odyssey'in oyuncular tarafından beğenilmesi, geliştiricilerin yüzünü güldürmeyi başardı. Bu senenin şüphesiz en iyi platform oyunu olan Super Mario Odyssey'in satışları da oldukça güzel gidiyor. İstatistiklere göre Super Mario Odyssey, şimdiye kadar çıkan Mario oyunları arasında en hızlı satan oyun ünvanını elinde bulunduruyor.

Super Mario Odyssey, Mario tarihinin en hızlı satan oyunu oldu

İlk üç günde 2 milyon satış adedine ulaşan Super Mario Odyssey'in ardından New Super Mario Bros. ve Super Mario Galaxy 2'ye aitti. 27 Ekim tarihinde çıkan oyunun bu senenin en iyi oyunu seçilmesi bekleniyor. Rakiplerine nazaran her bir bölümde farklı oyun mekaniği sunan oyun, bakalım yıl sonuna kadar ne kadar satacak?

Ayrıca The Legend of Zelda: Breath of the Wild'la birlikte yeni Mario oyununun Nintendo'ya ne kadar kazandırdığı da merak ediliyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 18:20
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2020 20:15
Mario oyununu yüklemek istiyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2017 14:07
mario dediginde one yaaav diyen insan sayisi fazla olsada abi mario ya bisey demeye gerek varmi tarih kendini surekli tekrar eden iceriklerin suyunun ciktigini defalarca kanitladi mesela call of duty ama adamlar her seferinde yepyeni seylerle karsimiza cikiyo dicem su birak satsin bu oyun parasini hakediyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Mario Odyssey, en hızlı satan Mario oyunu oldu
İlginizi Çekebilir