Super Mario Odyssey, Switch'in tüm özelliklerini kullanacak

Furkan Güler 12.10.2017 - 13:15
Önümüzde oldukça kaliteli bir oyun var.

2017'nin en çok beklenen oyunlarından bir tanesi olan Super Mario Odyssey, yılın oyunu olmak için yakın zamanda Nintendo Switch platformuna çıkacak. Sadece Nintendo Switch konsolu için geliştirilen oyun hakkında sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Söylenenlere göre Super Mario Odyssey, Nintendo Switch'in tüm özelliklerini kullanacak. Özellikle Joy - Con'ların sunduğu imkanları sonuna kadar kullancağı söylenen Super Mario Odyssey'in böylelikle daha kaliteli bir oynanış sunacağını varsayabiliriz.

Super Mario Odyssey'i oynarken Nintendo Switch'in tüm nimetlerinden yararlanacağız

Aslında bu durum ile Nintendo'nun neredeyse her konsolunda karşılaşıyoruz. Wii zamanında çıkar The Legend of Zelda: Skyward Sword bunun en güzel örneklerinden bir tanesi olabilir. Ayrıca Wii U'ya çıkan Mario oyunlarında da Wii U'nun tablete benzyen kontrolcüsünün özelliklerine şahit olmuştuk. Oyunun yapımcılarından Yoshiaki Koizumi, her bir iki adet Joy - Con'un da Super Mario Odyssey'in oynanışına farklı özellikler katacağını belirtti.

27 Ekim tarihinde Nintendo Switch platformuna çıkacak olan oyunu merak içerisinde bekliyoruz. Şahsen yeni Mario'nun, yılın oyunu olabilecek potansiyeli taşıdığına inanıyorum.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 11:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Mario Odyssey, Switch'in tüm özelliklerini kullanacak
İlginizi Çekebilir