Super Mario Odyssey'den yeni bir oynanış videosu

Hakan Hervenik 6.10.2017 - 17:15
Mario gümbür gümbür geliyor.

Ay sonununda Nintendo Switch kullanıcıları için çıkacak olan Super Mario Odyssey için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Nintendo Japonya'nın resmi YouTube kanalı üzerinden yayınlanan video, Super Mario Odyssey için yayınlanan en ayrıntılı video olabilir. Başından sonuna kadar suratınızda bir gülümseme ile izleyeceğiniz bu beş dakikalık oynanışta. Oyunun atmosferini ve mekaniklerini yakından görüyoruz.

Super Mario Odyssey oynanış videosu

Oyunda bulunacak olan farklı bölgelerin neredeyse hepsini parça parça gördüğümüz videoda, şimdiye kadar hiç görmediğimiz bir çok özellik de gösterildi. Oyun içerisinde yer alan birden çok farklı, eğlenceli aktivite bulunmakta. Mini oyunlar ve fotoğraf modu bulunan oyun, Nintendo Switch'in vazgeçilmezi olacak. Şimdiden yılın oyunu seslerini yükselten Super Mario Odyssey'in yayınlanan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

27 Ekim'de Nintendo Switch'e özel olarak raflarda yerini alacak olan Super Mario Odyssey'in, Nintendo Switch satışlarını da The Legend of Zelda: Breath of the Wild'dan daha çok etkilemesi bekleniyor. Dört milyon Nintendo Switch satışına ön ayak olan Breath of the Wild, bir adet yılın oyunu ödülünü de evine götürmeyi başarmıştı. Bakalım Nintendo'nun tahmini doğru çıkacak mı?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.10.2017 10:24
Hacı ben mario fanı değilim.Lakin hemen hemen oyunlarında yenilik getiriyor.Ülkemizde "Bu ne ya ! Bebek oyunu" diyenler var.Ey Türk oyuncular sanki sizin oynadığınız oyunlar her sene yeni bir şey getiyorlar mı ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2017 21:18
Bu oyunmu şimdi Sonic den calmislar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Super Mario Odyssey'den yeni bir oynanış videosu
İlginizi Çekebilir